1prensannesi34 Adetim geçti dün sabah pembe lekelenmem olmuştu adet olacağım sandım pet koydum devamı gelmedi az önce test yaptım negatif çıktı hamilelik olabilir mi
Naz_ve_annesi 1prensannesi34 herkes bu konudan muzdarip 😀 dünden beri sürekli böyle postlar okuyorum bu konuya bende dahilim yalnız 😀 test yaptim negatif kan tahlili verdim negatif ama adet görmüyorum 10 gün geçti normalde tam gününde olurdu oysaki
Deletedmom_73 1prensannesi34 Ya canım afedersin bir şey sorucam çok özür dilerim akıntı oldu mu sizde de normalde yumurtlama günlerimde akıntım olur kasık ağrısı olur inanılmaz şekilde akıntı ve kasık ağrısı var adetime de 7 gün var.
1prensannesi34 Naz_ve_annesi bnde iki defa idrar testi yaptım evde negatif çıktı yablız pembe leke neden geldi onu da bilmiyorum 😂🤭
Naz_ve_annesi 1prensannesi34 baya olmuş sizinde ben kan tahlili verdiğimde 7 gün geçmişti doktorumuz hamile olsaydin evde yaptigin testte cikar demişti ama yinede kan tahlili verdim ben içim rahat olsun diye sonuçlar negatif ama yine endişeliyim olmadikca daha da endişeleniyorum 😄 kızım 6 aylık o yüzden endişemde daha çok küçük
pembehanm Bende de oyle olmustu ıkı hafta sonra testım poztıfıf cıktı yerkesme kanı demıstı doktor pembemsıydı