Buketyaren Bebeğim 4 ay 5 günlük bir aydır gündüz uyumuyor zorla kendini harap ederek uyuyor ne yerde ne arabada durmuyor gece saat başı kalkıyor birkaç gündür daha fena oldu uyuyor elini ağzına sokup dişlerini kaşımak istiyor gene kalkıyor uğraşıyoruz geri uyuyor gece saat başı kalkıyor ve uyumuyor atakta ve alttan iki diş damaktan görünüyor meme reddi var zaten uykulu halde veriyorum anca yoksa kafasını geri itmekten bi hal oluyor aynı durumda olan var mı napmak lazım ayakta duracak halim kalmadı valla
Fatos0605 Buketyaren bizde şuan aynı şeyleri yaşıyoruz calgel jel aldım onu sürüyorum dış yerlerine iyi geldi aynı zamanda dislikleeini buzluğa koyuyorum birkaç saat sonra veriyorum gündüzleri de şarkılar vs dinliyoruz oyun oynuyoruz görülünce uyuyor tavsiye ederim Rabbim kolaylık versin hepimize
Fatos0605 Buketyaren aynı şeyleri yaşıyoruz çok direndiği zaman ninni açıyorum kucağımda pispislayarak uyutuyorum yada zıplıyorum
Nonename Şuan aynı evredeyim, çocuk jimnastik yapar gibi gerile gerile bir hal oldu ne meme ne mama alıyor, uykusu geliyor uykudan sersem olduğu halde bağırıyor uykuya direniyor