sb- Bebekleriniz bunları ne zaman yaptı? Oğlum 8 buçuk aylık sadece işaret parmağını kullanıyor o da bişey kurcalayacağı zaman. Ne alkış ne by by umrunda değil burada görüyorum bu aylarda yapıyor yazmış çoğu kişi.
Deletedmom_5 sb- Benim oğlumda 10 aylık 9 ekimde 11 aylık olcak bay bay yapmiyo alkis yapmiyo çak ı yeni yeni biraz ogrendii benimki emeklemiyo bile otururken dusuyo devriliyo. Her bebegin gelisimi farkli canim ya vardir vakti zamanı.
Annelikseruveni sb- benim de kızım 8 aylık civarında yaptı bunlari ama her çocuk bir değil annesi 🌸☺️ anlık oluveriyor biraz zman tanıyın bence
Dondurmalikahve sb- 14 aya kadar vakti var diyeyim size tabi genel olarak değerlendirilmeli çocuğun her şeyi iyi ama sadece by by yapmıyorsa çokta sorun yoktur zamanla öğrenir 7 8ay çok erken, oğlum 10,5 12 aylıkken bunları yapmaya başlamıştı.
Akdgnguler Benım oğlum 17 aylık daha yeni yeni öğreniyor 6-7 aylıkken yapıyordu unuttu tekrardan öğrettim cok normal canım herkesın çocuğu bir olmaz ve gelişim açısından farklılık gösteririr
sb- Dondurmalikahve çok teşekkür ederim 🙏🏻 adına vs bakıyor ama alkış ve by by yapınca uzaylı görmüş gibi donup izliyor sadece😂😂