nilimsi Oğlum 16 aylık herşeyi yiyor pilav falan ama geçen arkadaşım kuskus verdi verirken bebeğe ezersin boğazına kaçabilir dedi. Yani bulgur pilavı falan yiyor normal de oğlum. Ama Bi tereddüt ettim vermesem mi
lalbg nilimsi hiç pişirmedim aklıma bile gelmez :) ama bulgur yiyebilen çocuk kuskus neden yiyemesin ki🤷🏻♀️
Miniminnakbebe nilimsi benimki 8 bile olmadı ama geçen verdim gayet rahat yedi ama biraz sulu kıymalı yaptım tane tane nefes borusuna kaçmasın Allah muhafaza
nilimsi lalbg yoğurt u sadece makarna ve pilavla yiyor o yüzden hafta da bir bir iki öğününü makarna yapıyordum bunu da sever aslında ama bilemedim gereksiz sanırım 😄
MinnakvLiva nilimsi evet hep yediriyorum ek gıdaya geçtiğinden beri fakat ben hep yoğurtla karıştırarak veriyorum bu şekilde kaçmıyor boğazına
RuzgarMommys Kus kus çok yedirdim çok sever kıymalı yaparsın semizotu yemeğinin içine tarhana çorbasının içine bile atardım Ama asla ezmedim minicik zaten yer yutar
lalbg nilimsi ya damak zevki tabi. Annem de hiç pişirmezdi alışkın değilim markette raflarda dikkatimi bile çekmiyo cidden. Aslında fena yemek değil:) aman bulgur pilavının gözünü seveyim😂
Minikleblebi Babaannem dişleri çıktıysa taştan yumuşak her şeyi ver der 😂 ben yediriyorum hiç bişeyi ezmedim bugüne kadar