annediyebiri Merhaba anneler çocuğu içe basarak yürüyen var mı doktora götürdüm büyüdükçe geçer dedi. Komşunun çocuğuna da doktor geçer demiş ama geçmedi diyor özel yapım ayakkabı kullanılıyormuş kullanan oldu mu acaba
Wanderlust annediyebiri kac aylik bebeginiz genelde 2 yasa kadae gecmesi bekleniyor gecmiyorsa ortopedi gorup ona gore bir yol ciziyor. Ice basma hafif duzeydeyse suan doktor gecer demis mesela siz de ortopedik bilegi yuksek ayakkabj almalisiniz gecene kadar
Derinn16 annediyebiri oğlum beş yasında ilk yürüdüğünden beri farkedilir şeklde içe basıyo bisürü doktora götürdüm gecer falan filan dediler şimdi aşırı belli değil eskisi kadar ama geçmiş sayılmaz.yinede içe basıyo.yani geçmiyo
annediyebiri Wanderlust 13 aylık yürümesine değilde ayağına baktı doktor şimdi giydiği ayakkabıya baktı vicco ayakkabısı iyi destek var içinde dedi. Ama yürürken çok belirgin ayaklarını döndürüp basıyor geçecek gibi gelmedi banada.
Wanderlust annediyebiri benimki de ice basiyordu ama vicco ile hic rahat etmedi belki modeli farklidir sizin ayakkabinin bilemicem de biz yuksek bilekli ortopedik ayakkabiya gecince yurumesi duzelti. 10 aylik yurudu simdi 18 aylik belki ayakkabidan da degildir 2 yas yaklastigi icin azalip gecmistir ama viccoyu hic giydiremedim diger ayakkabi ile yuruken bariz fark oluyordu cunku.
annediyebiri Derinn16 komşumda aynısını söyledi çocuğu 4 yaşında bariz belli keşke doktoru dinlemeseydim dedi bende doktor öyle deyince geçer sanmıştım.
annediyebiri Wanderlust ilk adım modeli oluyor vicconun onu kullanıyor ilk yürüyemedi içe basmaktan ayakkabının önü birbirine çarpıyordu. Siz hangi marka kullandınız acaba
Wanderlust annediyebiri markasini bilemiyorum ortopedik ayakkabi satan cocuk ayakkabicisindan aliyoruz.
annediyebiri Wanderlust bende öyle bi ayakkabıcıya sordum 1500 TL özel yapım dedi siz özel mi yaptırdınız yoksa satın mı aldınız