Masall_moms01 Merhabalar kızım doğduğundan beri 0.6 ay emzik kullanıyor acaba diğer emziğe ne zaman geçiliyor 6 ay olana kızım 5 buçuk aylık
Bugleminannesii Masall_moms01 6.aydan sonra ama benimki kabul etmedi doktor eski emziği kullanabilirsiniz dedi yeni emzik kendine çok büyük geldi çünkü
Crcs Masall_moms01 genelde kabul etmiyormuş bebekler ama bizimki etti. 0-6 philips aventten damaklı nuk’a geçti 6. Ay sonu.
SevgiSelim14 Masall_moms01 hic Alma oguruyorlar 0 6 aldım tekrardan simdi kargoda. Sürekli takmadiktan sonra bi sorun olmuyormus bizimki uykuda alıyor. Sizinkide öyleyse 0 6 ay öneririm
begumnur25 Ben de 1 Aylık kızıma emzik vermeye çalışıyorum ama almıyor nasıl verebilirim banada yardımcı olur musunuz
Masall_moms01 begumnur25 ben kızıma doğar doğmaz verdim çünkü alışmasını istiyordum her ne kadar doğru olmasada biraz fazka bağlandı ama kriz anlarında kurtarıcı yani aventi bebekler kesin tutuyor diyolar nasıl alıştırabilirsiniz bilmiyorum🌸
Masall_moms01 SevgiSelim14 malesef bizimki her uykusunda emzik ister huzursuzsa emzik ister biraz fazla bağlı
Crcs Masall_moms01 tutabilir. Philips olan düz uçluydu şimdiki damaklı. Pedodontiste sorup seçtim ben.