sweetasya aynı durumdayız. 4 yaşında kızım ve 2 haftadır kreşe gitmeye çalışıyor, çalışıyor diyorum çünkü bir türlü başaramadık.. en fazla 3 saat durdu şu ana kadar ama sürekli durmadan, sadece ara ara ağlamanın şiddetini azaltarak ağlıyormuş, idare dayanamayıp beni arıyor, gidiyoruz ki kaşı gözü şişmiş ağlamaktan 🙁😑 diğer çocukları da etkliyormuş, onlar da ağlamaya başlıyorlarmış. Bir dünya kırtasiye malzemesi aldık, bin bir hevesle, daha bir tanesine elini sürmemiş, sınıfa bile girmeyi reddediyormuş. Okul müdürü Ya da rehber öğretmeni tek başına kucağına alıp, ilgilenirse biraz susuyormuş, sonra tekrar ağlamaya başlıyormuş. Müdür dedi ki, dün öğlene kadar ben baktım, kadın da haklı kendi işi var hep benim kızımla ilgilenemez ki… evde resmen yas havası var, canım çok sıkkın, kendim de öğretmenim, evde sosyal olan, bıcır bıcır kızımın daha normal sesini duyamadılar sürekli ağladığı iÇin.. dün dediler 4-5 gün izin alın evde birlikte durun çocukla, akşama kadar ne tv, ne tel, ne bir oyun oynamayın birlikte, iyice sıkılsın evde ve okul ona renkli gelsin.. ilk kızımda hiç yaşamadım bunları, hatta o 3 yaşında başladı, diğer çocuklara ‘ ağlamayın, anneniz gelecek’ dermiş.. ama bu kızımla başım dertte.. ne yapacağım bilmiyorum 🤷♀️