giresun Bebeğim için taze buzluğa atıyorum sebzelerin cozdurmek için birçok kafa karışıklığı yazıyor sizler sebzeleri nasıl cozduruyorsunuz buzluktan?
The_Ana giresun herşeyi mevsiminde yedirirseniz daha iyi olur ama dondurucuya koyuyorsanız poşeti sıcak suyun içine koyup öyle çözdürün derler çok sıcak olmucak
Seymanur9 giresun bildiğim kadarıyla ani hava değişimiyle çözülmesi doğru değil o yüzden tv de programlarda da duydugum kadarıyla dolabın normal gözüne koyup orda çözdürülmesi gerekiyor
NoThing2Lose giresun buzdolabının alt tarafında cozdurmsk en doğrusu çıkarıp dire sıcakla temas etmesi bakteri cogaltmasi acisindan sakincali
giresun The_Ana hepsi bahçeden taze geliyor ama bebeğim hepsini tek seferde yiyemiyor bende organik ürünleri bidaha bulamam diye buzluğa atıyorum
Birminnosannesi Mesela fasülye gibi mi? Ben direk tencereye atılması gerekiyor sanıyordum yanlış mı yapıyorum?
giresun Zehra5050 ben hemen buzluktan alıp sıcak suda cozdurup hemen yapıyorum bebeğim için buharda hasliyorum