MinikKoalam11 Kızlar bir kaç gündür kızımın yanakları kırmızı hasta falan değil ateşi de yok evin içi dr ne soğuk ne sıcak nedenini anlayamadım alerji olma ihtimali var mı acaba? Alerji de yanaklar kızarır mı ki 🤔
Asyos1234 MinikKoalam11 hastalancaklsrı zaman da olur alerjide olabılır ama pütürlü varsa alerji. Olma ihtimali var ama yoksa hemen bi ihlamur limon kemik suyuna çorba tarhanalı .. önlem alın
Snowglobe MinikKoalam11 çok mu beyaz tenli. Doktor bize beyaz tenli öpüldüğü için böyle olabilir demişti
Birsenbirbenbirdebebek MinikKoalam11 benim kızımda da dün başladı sebebini anlayamadım. Sizinki geçti mi?
MinikKoalam11 Tiffany 10 aylık sadece alt iki dişi var ilk dişleri çıkarken hiç böyle yanakları al al olmamıştı
MinikKoalam11 Asyos1234 pütürlü değil 3 gündür böyle yanaklar al al ateşini ölçüyorum sürekli ama ateşi falan yok
MinikKoalam11 Snowglobe çok beyaz diyemem ama esmer de değil normalde hiç yoktu şu 3 gündür var sadce
MinikKoalam11 Birsenbirbenbirdebebek geçti şimdilik ama anladığım kadarıyla ceviz alerjisi diye düşünüyorum
ftsdmrhn Bizimki de 3-4 aylikken öyle olmuştu ki esmer kendisk. Meğer yüzünü çok yikadigim için yanakları kurumuş kızarmış. Nemlendiri sürdüm slgecmisti
Birsenbirbenbirdebebek MinikKoalam11 🤔 hmm… Bende tarhana denemiştim o gün Tarhanadan sonra al al olmaya başlamıştı Gerçi şu an hapşırıyor öksürüyor 😅