beyazbeyza Kızlar bugün 27. Günümüz bugüne kadar kanama azalıp sarı gibi akıntı halini almıştı bugün kıpkırmızı bir çay kaşığı kadar kanama olmuş , böyle bir şey yaşayan varmı ? 40 içinde adet görülür mü
ipekkizimmm beyazbeyza benim kanamam 60 gunden fazla surdu ve bu zaman icinde kac kez bitiyo gibi olup tekrar basladi. azaldi, cogaldi. adet oldugunu sanmiyorum. lohusa kontrolune gittiginizde doktora soylersiniz.
Meriz beyazbeyza benimde öyle oldu 50 gün falan sürdü ilk 15 20 gün sürekli geldi sonra bitiyormus gibi oldu sonra ara ara kahverengi lekenlenmeler oldu normal yani
Eymensmomm beyazbeyza normal mi oldu doğumunuz benimde ilk doğumunda 40 gün bitikten hemen sonda adet görmüştüm şuan 15.günümdeyim azaldı bitti derecesnde tbi 30 a kdr yolu var
denizinannesi7 beyazbeyza merhaba benimde 33. Gün öyle oldu regl kanaması gibi kanama gördüm 3 gün civarı sürdü
ipekkizimmm beyazbeyza ben de bilmiyodum 40 gunde bitecek saniyodum 😂😂 oyle olanlar da vardir ama benimki uzun surdu 🤷🏻♀️ doktor normal demisti. ben de sezaryen oldum.