Feyekum Oğlum 3.5 yasinda hareketli pek cesaret edemiyorum açıkçası eşimde ara ara söylüyor içimden gelmiyor sizde durumlar ne 😞🤭
asiltonunmommysi Feyekum buraya sorarsan çocuk falan yapamazsın 😂 Bende oğlum 4 5 yaşında iken 2.yi düşünüyorum. En azından okula falan gönderirim oğlumu bebeğimle de ilgilenirim düzen kurmak daha kolay olur diye düşünüyorum. Evet zor oluyor 2 çocuk ama yine de bi şekilde büyüyorlar günler geçiyor sonrası güzel. Evlat sevgisini tekrar yaşamak, hamilelik vs de yaşamak tekrar isterim. Şartlar ve maddi imkanlar el veriyorsa tabi aile içi mutluluk varsa da
Busraaa333 Feyekum benim de kızım 1 yaşında 31 yaşındayım daha da geç olmadan bizde 2 yakına falan gelince düşünüyoruz insallah
Busraaa333 asiltonunmommysi Feyekum katılıyorum aile içinde mutluluk varsa ve istiyorsanız bence düşünün 💓
Elferk Feyekum biz de çok istiyorduk fakat çalışmam gerekiyor. Aile bireyleri de uzakta olunca cok zor oluyor.. tek basima olduğum için kızımı bırakıp bir yere bile gidemiyorum. Maddi olarak durumunuz yeterli çok güzel bir şey bence.. Zaten mutluluğu olmayan bir insanın 2.cocugu düşünmedi delilik olsa gerek 😂 çünkü çocuklar her iki taraf içinde aşırı sorumluluk demek..
Umayy16 Feyekum durumunuzu bilemem ama bu devirde 1cocuk ideal. En azindan benim piskolojim aslaa kaldirmaz. Ama kazayla filan olursa yapcak bisey yok. İsteyerekkk yok anam yok 🤦🏽♀️
Birranneee34 Feyekum kızım 2 yaşında. Bu ay istiyorum bakalım . Doğunca 3 yaşında olcak. 3 yas çok mu az ya. Çünkü biz hep geziyoruz tayinciyiz düzenli arkadaşı yok kızımın yaşları yakın olursa arkadaşlık yaparlar diye düşünmüştüm
arascinar3475 Feyekum imkansiz allah olmayana versin ev sahibi evden cikariyo 4 aylik sbbekle ortada kaldk ☹️
Gzd_erclk Feyekum benim eşim tek çocuk ve iyi ki kardeşim olmamış diyor bende iki kardeşim bana hiçbir faydası yok aramızda 7 yaş var benden büyük ablam bir kere aramaz sormaz sevmez beni. O yüzden kardeşi asla düşünmüyorum. Benim eşim tek büyümüş ama çok bonkör vicdanlı bir adam sadece kıskançlık duygusu yok. Kızım tek ama mükemmel büyüyecek bütün maddi imkanlarımızla onu en iyi yerlerde okutup en iyi ülkelere göndereceğim. Karşısına babası gibi iyi bir eş çıkarsa inşallah tadından yenmez. Ben 24 yaşındayım 30 yaşından sonra eşim ve kızımla ülke ülke gezmek istiyorum hayat çocuk yap kardeş yap evi temizle yemek yapla geçmez ölücez gidicez zaten 🙂 Bir kızım var Rabbim ona sağlık versin bana yeter o ♥️ Herkesin kendi tercihi ama bence bir insan yetiştirmek çok zor maddi durum çok önemli sabır çok önemli. Kendine güvenen istediği kadar yapsın tabiki ama benden bu kadar 🤣
Deletedmom_112 Feyekum kızım 7,5 aylık ikinciyi çok zaman koymadan yapsakmı diye düşünen ben 😂 abimle benim aram 2 yaş, kardeşden ziyade 2 arkadaş olmuştuk, çocuklarımda öyle büyüsün isterim, bazen ikisinede yetebilirmiyim diye düşünmeden edemiyorum.