NaimeYilmaz Cuma 18:30’da instagramda canlı yayın ile kazananları açıklayacağız. Buradan da liste halinde duyurulacak yayın sonrası. İnstagram: @happymomapp https://instagram.com/happymomapp?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Deletedmom_58 Kazanan anneleri şimdiden tebrik ederim 🥰 İç sesim; (Inşallah içinde ben de varımdır 😂)
NaimeYilmaz Sevgili katılımcılar bazı teknik aksaklıklar nedeniyle yayını cumaya almamız gerekti. Saati de daha fazla bekletmemek için 18:30 olarak ayarladık. Anlayışınız için teşekkürler 💜💜
NaimeYilmaz Kazananlar: ahsenberberoglu@gmail.com mylife@gmail.com feleknazkrl8@gmail.com tgc.3535@hotmail.com tugce-102@hotmail.com Yedek: silac2057@gmail.com Tebrik eder ödüllerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz.
Bi_melek_annesi16 NaimeYilmaz neyin çekilişi bu ilk defa görüyorum bilgilendirme adına sordum ne yapınca kazanılıyor ☺️
Anneoldmyaa Bi_melek_annesi16 bosveeeer zaten kazanamiyoruz 😁😁😁😁 peride diye bı uygulama var onu indirin dediler 5 gün düzenli olarak bir kere bile olsa uygulamaya girin dediler giren ilk bilmem kaç kişiye Trendyol hediye çeki vereceklerdi işte 😁gene gülmedi kader gidimde uygulamayı sileyim bari 😁
Sweety Anneoldmyaa aynen ya her çekilişe katılıyorum çıkmıyo seçili kişilere falan mi cikiyo anlamadim 😄
Anneoldmyaa Sweety bilemiyorum valla Günahları boyunlarına 😁😁öyle bişey yapmazlar inşallah ama ben yapacaklarını düşünmüyorum 😁