Tubaucak Kizlar merhaba, biliyorum her cocugun gelisimi farkli fakat aklima takilan seyler var bebeginizin kilosunu merak ediyorum , galiba obez bir cocugum var emeklerse dis cikarirsa kilosu gider mi ?
baybbal Tubaucak kaç kilo? Benim bebeğimde önden gidiyordu ama diş emekleme derken 6 aydır kilo alişi yok boy uzadı
ikicocukluAnne_ Tubaucak o ayda 7 buçuk kiloydu ama artık almaz eskisi gibi emeklediler yürüdükçe hazırı da gidiyor hele yaşından sonra hiç hiç almıyorlar 😮💨
Uykusuz0401 Oğlum 8 ay 17 günlük 7 tane dişi var ve 10 kilo 75 cm diş çıkartırken hiç vermedi her bebek aynı olmuyor şuan emekliyor ama henüz kilosunda bir gerileme görmedik
Tubaucak Uykusuz0401 7 ay 8 gunluk dogdu dogali hep hareketli bir cocuk ama bilmiyorum kilolu sanki 9 bucuk kilo dis yok emekleme cabalari basladi
Kirpigiller Tubaucak bizim o aylarda 10 kiloyu da geçiyordu hatta 5 buçuk aylıkken 9 buçuk kiloydu hiç tombul da görünmezdi zamanla daha da azaldı kilo alımı durduğu aylar oldu verdiği aylar oldu diş süreci oluyor 1 yaş sonrası huyu suyu değişiyor azı disler çok dlzor derken eski kilo alma durumu gitti ortadan
Tubaucak Kirpigiller aynen dediginiz gibi kilolu durmuyor bende gectiginiz sureclerden gecip gorecegim o halde teşekkür ederim yorumunuz icin
Zeyn0206 Tubaucak bence kiloya göre değil kimi bebek daha kilolu oluyor ama boyu uzun olduğu için göstermiyor boyuna göre kilosu bence maaşallah gayet güzel 👍🏻