Hulya55 2 aylık bebeğim 5 gündür kaka yapmıyor neden olabilir gaz cok cıkartıyor ama kaka yok ne yapabilirimm acil yardım
GamzeAkova Hulya55 benimki 2 ay 20 günlük ayni durumda gazini cikartiyor ama kaka yapmaya gelinve yok. Dr zeytinyağı ver gunde 1 cay kasigi kdr demisti. Ama yine ayni poposunu uyarmadan yapmıyor. Duzelecek insallah
ayazasaf 37 günlğk oğlum hem mama hem anne sütü yiyor ilk 15 gün günde 5-6 kez kaka yapıyordu sonra kesildi 2-3 günde bir yapıyor ıkınmaktan helak oluyor çözüm bulamadık mamayı değiştirdik yine aynı 😞
Sewimersz 2 aydan 4aya kadar devam etmişti aynisi bizim de sadece anne sütü alıyordu bazen 10 gunu buluyordu cok üZülüyordum meğersem kilo alan.bebekslrde genelde görünürmüş dr anlatmıştı hızlı kilo alımı var kısa bir sure sonra normale döneceğini ve kilo alımının yavaslayacgna söylemişti ikna olmstl öylede oldu kabızlı deilde geç yapıyordu b i yaptı mi da heryer sırtına ladae😂 buarada tabi bende boş durmmadm ama yüreği iste fitil gizemli 2 yada 3 sefer onu yaptm anında sonuç hatta yarışı kırıp yaptm yada ben genelde kimyon toz olanla salını cay yapıp kendim içiyor sm bi cay kaygısı kızıma veriyordum 1nsaat sonra gaz kaka hepsi gidiyordu
Rahmeli Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz yanlız olmadığımıza sevindim doğrusu.10 güne kadar dayanayım diyorum ama ikizlerim ıkınmaktan aglamaktan helak oluyor üç gün bekliyorum fitille yaptırıyorum.10 güne kadar normal ama bebeklerin kakası olmadığından değilki üç gün sonra bile epey yapıyorlar 10 gün nasıl dayanacaklar bilmiyorum.fitille tembelleşecekler diyede cok korkuyorum 😔