Pamuk_bebegim42 Sabah çok küçüktü baya büyümüş şimdi korkmaya başladım bu nedir bişey mi yemiş acaba bişey mi çıkmış oğlum dün geceden beri ishal ve ateşi var azı dişi çıkartıyor bir de bu olunca korktum
BEYZANUR2020 Pamuk_bebegim42 enfeksiyona bağlı demişti bizim doktor ama bizimki baya kötü olmuştu ve birden fazla olmustu fucidin krem vermisti bize çok geçmiş olsun
Elbet1gunn Böcek ısırması kiziminda elinin üzerinde var aynısı göz gibi içine girmiş 3 haftaya yakın oldu kabarıklık hala gecmedi ama kızarıklık kalmadı çok geçmiş olsun 🙏
Pamuk_bebegim42 Elbet1gunn Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın Allah razı olsun Rabbim korusun evlatlarımizi inşallah 🤲🤲
Aselhafsaa Canim bu sinek ısırığı once kucuk oluyor sonra su toplayıp sivilce gibi oluyor kizimdada oluyor hep sinekler ısırıncaerak etme
Pamuk_bebegim42 Aselhafsaa Çok teşekkür ederim canım ❤️ Allah razı olsun içimi rahatlattın çok korktum birden öyle görünce Rabbim korusun evlatlarımizi inşallah 🤲
Pamuk_bebegim42 BEYZANUR2020 Çok teşekkür ederim canım yok sadece yüzünde sabah gördüm ama şu an böyle büyüdü baya size de çok geçmiş olsun Rabb’im korusun evlatlarımizi inşallah 🤲🧡
Aselhafsaa Pamuk_bebegim42 ne demek canim Allah tüm evlatlarımızı korusun annelik iste insan korkuyor ♥️