sifirekran_bolkitap 27 günlük lohusayım, iki gögsümü sağdım 40 cc çıkıyor nasıl sizce mama da veriyorum
Betul-08 sifirekran_bolkitap gayet iyi canım emdikçe artacak hurma kuru incir ve humana çay tavsiye ederim dahada artacak mama vermeni doktor mu söyledi çünkü binim ilk zamanlar 30 nxanca geliyordu ve sadece anne sütü veriyordum
Dunyamsensn2008 sifirekran_bolkitap Eğer sık sık emerse sütünüz artacaktır bol bol emzirin CC ye bakmayin benimde bebeğim yoğun bakımda kaldı mama verdiler ama o hiçbir zaman sevmedi zorla iciriyodm şuan meme reddi yaşıyoruz siz sütünüze güvenin bol bol su için uyuyun stres yapmayın o emdikçe süt iniyor yetişir ona merak etmeyin emmeyi mama ile karıştırmayın illa belli bir CC yemesi gerekmiyor 10 dk emer 1 saat sonra yine emmek isteyebilir
sifirekran_bolkitap Betul-08 evet bebeğim doğum kilosuna gelemedi. Bazı sıkıntılar yaşadık yoğun bakımda kalması gerekti ondan kilo kaybetmiş sanırım kendini toplasın diye verdi
Betul-08 sifirekran_bolkitap anladım o zaman doktorun ne derse tabiki onu uygula onlar en iyisini bilirler ama sütün artar tabiki kim bebeği yeni doğduğunda dolu dolu sütü vardı ki hepsi zamanla inşallah 🥰
sifirekran_bolkitap Dunyamsensn2008 yanıtınız için teşekkür ederim ben mamayı beslenme sondası ile verdim ondan sanırım şuana kadar pek red yaşamadı dediğiniz gibi sabırla özenle artmasını bekliyoruz☺️
Mercosey sifirekran_bolkitap verdim ilk 1 ay emmesi artınca sütüm artınca kestik çok şükür. Rabbim emzirmek isteyen herkese bol bol süt versin