Mizmizmyrtle Her altını açmamda tutuyor koparacak gibi bırakmıyorda eline bişeyler veriyorum oyalansın diye yok eli illa orda tek başıma alt değiştiremiyorum illa biri ellerini tutacak kaşınıyor mu acaba bezden anlamıyorum bunu yaşayan var mı 1 yaşında
esraeerdogann Mizmizmyrtle keşfetme dönemi ellerini tutmayın her bebek yapıyor bunu zamanla bırakıyorlar ☺️
Hlyslh Mizmizmyrtle benimki de yapıyordu. Doktoruna sordum. Bir sorun mu var yoksa meraktan mi diye. İdrar tahlili istedi. Şükür ki temiz çıktı. Çoğunlukla meraktan oluyor ama içimiz rahat etsin istemiştik.
Mizmizmyrtle esraeerdogann ama kopartacak gibi nasıl müdahale etmeyim tutuyor iyice çekiyor bütün gücüyle
Ozgeayazmuhammed Benim oğlum 7 aylık olcak tutuyor birde sonra ağzına götürüyor elini 🤦🏻 kafayı yiyecm
esraeerdogann Mizmizmyrtle benim bebeğimde yapıyor şuan 17 aylık şuan daha az dokunuyor siz müdahale ettikçe daha çok yapmak isteyecek o yüzden diyorum🫠
Aslanbilal Benim oğlum da pipisine çok hızlı vuruyordu o dönem korkuyordum bisey olacak diye bazen müdahale ediyordum ,sonra üstüne düşmedim unuttu şükür..sizinki de geçicidir
ftsdmrhn Benimkide de o aylarda başladı, şuan 22 aylık hala öyle. Onceye göre azalttı ama altı aclsin eli ilk bı oraya gider. Ben çok uzerkne düşmuyorum. Zamanla geçer diye düşünüyorum.
esraeerdogann Mizmizmyrtle hiçbişey olmaz merak etme 😁 bebeğim 67 aydır tutup çekiyor ben tuhaf oluyorum o yaparken ama çok şükür bişey olmadı😂