Naz_ve_annesi miray7676 biz daha yeni 6 aylık olduk deldiricektik aslında ama kulaklarını çekiştiriyor şu anda o yüzden biraz erteledik 7 yada 8 aylıkken deldirmeyi düşünüyorum
Naz_ve_annesi miray7676 bende korkuyorum açıkcası kararsizim da biraz ama zamanla akli erince deldirtirsem küpesini cekistirir canı acır diye endişeleniyorum
miray7676 Naz_ve_annesi Yorumlardan gördüğüm kadarıyla 11 aylık şuan tam zamanı 🫢 1 yaşında kulağını deldireceğim fazla gecikmeden
Yaprakkkk Ben de 8.5 aylıkken deldirdim sadece delerken Bi ağladı sonra alıştı. Arada Bi nemlendirdim sorun olmadı çok şükür
Minikkizimm miray7676 5 buçuk aylikken deldirdim hic anlamadi ve hiçte sorun olmadi. Buyudukçe tutmasi zor olur yanlis delerler oda kupelerini fark eder ceker falan cok korkuyordum. 22 aylik küpelerinin hic farkinda bile degil 😊
Elly Kulak gelisimi icin 9 ay ve sonrası yapilmaliymis. Yoksa delik hafif de olsa yer degistirebilir arkadaslar. Benim kizim da 3 aylik bekliyorum büyümesini :)
Mminigimm miray7676 küçük yaşta deldirmek sakıncalı çünkü kulak memesi büyüdükçe deliklerin simetrisi bozulabiliyo mesela benim biri yukarda kalmış halka küpe sıkıyo 😒