Elanurhiraa Merhabalar kizlar kızım 4 aylık anne sütü yetmiyor çok az geliyor mama hiç bir sekilde yemiyor. Ne yaptıysam ne denediysem mama kesinlikle yemiyor. Ek gıdaya geçeyim mi sizce ve artık zayıflamaya başladı
Lisabh Elanurhiraa ek gıdaya gecsen de şuan sadece tadım yapabilirsin yani anne sütü yada mama vermek zorundasın canım
Buse_efe Elanurhiraa 4 aylık kaşık mamaları var artı kaşık mamalarıda var ben veriyordum emmedi mamada gönüllü içmedi kusuyodu 4. Ayda mevbur başladım çocuk kendine geldi linç yersin şimdi burda ama açta koyamazdım yavrumu
Elanurhiraa Lisabh keşke azıcık içse bile razıyım ama çığlık atıyor mama verince bütün mama ve biberonlari denedim
Elanurhiraa sese3209 sürekli yemek ye sütun artsın diyor ama sütüm artmıyor her gittiğimde kilosunun az olduğunu kendiside söylüyor bebeğim doymuyor çünkü bı öneride bulunmuyor
prensannesi5 Elanurhiraa hero baby nin var 4+ yazıyor üzerinde bende bu hafta başladım buna 4 aylık olduk geçen ay az kilo almış günde bir kere bir tatlı kaşığımdan yapıp yediriyorum
Buse_efe Elanurhiraa kaşık maması var hipp ve hero baby kavonoz mamalarda var farklı markaların 😘 ben mesela yoğurta büskivisi ezer yatarken yedirirdim güzel uyuturdu