EdaLiya Durummm doktoruma sorduğumda boyatma,boyatırsanda diplerine gelmesin demişti . Benim de dip boyası yaptırmam lazım şuan beklemedeyim henüz yaptırmadım doktor öyle söyleyince
Sumeyya Durummm boyatilir ama sakın bebeğini kuaföre boyatacagin zaman götürme o boya kokusu ona zarar verir
Deletedmom_297 Durummm ben 17 günlükken yaptırdım dipleri açıldı boyandı her ay da gidiyorum 71! Günlüğüz 10 gün önce yine gittin
Durummm burcuasel2018 kuaförde herhangi boyayla mi yoksa organik olanlardan mi bende boyamak istiyorum ama arada kaldim ne bileyim
burcuasel2018 Durummm bence karar senin abartmamak şartı ile boyadım ben her ay yaptirmiyorumda iki ayda bir dip yaptırıyorum
bynduru Doktorumuz emzirme konusunda cok yetkin biri.Emzirme de lazer e gidebilirsin.Ama sac boyasi olmaz diyo.Bazi arastirmalar var tumör olusumu ile iliskili oldugu saptanmis dedi.Ne yapicam bilmiyorum
Zeliha0606 10 gün önce Doğum yaptım doktoruma sordum sacımı boyayabilir miyim diye tabini boyayabilirsin istersen kırmızıya boyat sorun olmaz dedi