mervemir- sedauzer06 lor yapıyorum ben biraz yoğurdu kaynatıyorum kesilince süzüyorum. Çıkan suyu poşete doldurup buzluğa atıyorum, peynir altı suyu lazım oluyor, sonra biraz dolapta bekliyor peynir oluypr
sedauzer06 mervemir- beyaz peynir yaptınız mı hiç ben labne yapıyorum ama bu sefer normal peynir yapmak istiyorum
sedauzer06 SeninAnnenBirMelektiYavrm beyaz peyniri eziyorum sütü yoğurt mayalar kıvama getiriyorum peyniri süt ile özüyorum 12 saat sofra beziyle dışarda 5 sat buzdolabında bekletiyorum yogurt kesesi ile suzuyorum
sedauzer06 SeninAnnenBirMelektiYavrm bebeğimde bizde severek yedik peynir tuzlu ise suda bekletmek gerekiyormus
sedauzer06 SeninAnnenBirMelektiYavrm doğal şeyler yapmayı seviyorum varsa yaptığınız doğal tarifler paylaşırsanız sevinirim ilk yoğurt yaptığınız gün labneyi deneyin bence
SeninAnnenBirMelektiYavrm sedauzer06 deniyim evet. Bende doğal kullanıyorum herşeyi ama kendim yapmaya pek fırsatım olmuyor. Kayınvalide yada annem yapıp getiriyorlar. Salça, tarhana, ekmek, erişte falan yapıyorlar