egelsenkonuss Iyi akşamlar kızlar uzun zamandır kullandığım düdüklü tencere bugün inanılmaz ötmeye başladı kapatıyorum altını buharını alıyorum aciyorum pişmemiş oluyor bu ötmesi neden olur
Smnl egelsenkonuss 2 senedir kullanıyorum bir kere kapağını tam kapatamamısım o zaman oldu bi daha sorun yasamadım. Yetkili servisi bir arayıp görüşün isterseniz
Rdn egelsenkonuss lastiği hava mı kaçırıyor var mı öyle bişeler ben tefal kullanıyorum fisslere pek yorum yapamam ama
Tugba06 egelsenkonuss lastiğinde sıkıntı olabilir.. Kaç yıldır kullanıyorsunuz.. Benim 7. Yılım hala sıkıntı yasamadım sukur
Smnl egelsenkonuss kademe 2 de yapıyorum , mercimegi bekletmeden yapıyorum 15 dk pişiriyorum. Nohut fasulye suda beklettikten sonra 5 dk pişiriyorum.
Babybloom egelsenkonuss kapağını tam kapatamsmsış olabilirsin, ya da lastikleri kötü olmuştur. Sen kapatıyorsun ama ladtikten hava kaçırıyor tam kilitleyemiyordur
muhendisanne1 egelsenkonuss o kademeler içindeki başınç miktarını gösteriyor bir nevi manometre yani , haliyle basınçta farkından ötürü yemeğin pişme süresi de değişiyor o yüzden kademesine göre süreyi belirtmiş hanımefendi