Ygzpri Diyet yapiyordum kan devam edince diyeti açtim çocuğum iki gündür emmek istemiyor ve fazla kan geldi ne zaman emmesi düzelir diyete tekrar başladım artım alerji olduğundan emin oldum
yagizinannesiiiiiiiiii Ygzpri diyetin tam anlamıyla sonuç vermesi için bana doktor en az 14 gun demisti canm
Ygzpri Ygzpri bir 3 hafta diyet yaptım kan devam etti dana sucuk yedim acaba ondan mı diyırun şuan bu gün tekrar diyete girdim
yagizinannesiiiiiiiiii Ygzpri 3 buçuk aydir diyetteyim. Öncekilere göre daha iyi ama tam anlamıyla düzelmedi. Huzursuzlukları oluyor çoklu gıda alerjisi var bu arada
Ygzpri yagizinannesiiiiiiiiii bende 3 hafta diyet yaptım bulamadım neye olduğunu devam etti sanırım çoklu var çocuk doktrumuz test yapalım dedi ama 6 aydan önce cıkmıyor diyorlar alerji doktruna gitsem daha iyi olacak gibi
yagizinannesiiiiiiiiii Ygzpri 3. Ayda yapmışlardı bize. Suan 6 ayı geçti yine yaptıracağım cok zor cokkk
Ygzpri yagizinannesiiiiiiiiii yediniz şeyler neler şehriye plavı yaptım kendime sonradan içinde yumurta varmıdır diye düşündük ne yicem bulamıyırum
yagizinannesiiiiiiiiii Ygzpri her paketli gıdaların mutlaka arkasını okuyun . Kabak havuç pilav makarna. Makarnayı Ankara marka alıyorum sadece icinde durum buğdayı irmigi var. Mutlaka arkalarını okuyun fırına bile ekmek alırken sorun peynir altı suyu koyuyorlar bazı yerlerde