Tuba Hirakosar bende hipp kullaniyorum ve tavsiye ederim. Ben bazen yarim ölcüden bazen de tam ölcüden hazirliyorum ve yaklasik 2 hafta gidiyor
Mirac_21032019 Hirakosar havucu patatesi kabagı buharda pisir 1 kasik pirincide suda pisir hepsini karistir ez sana kasik mamasi koy kucuk kavanozlara 2 kavanoz yap 2 gün yedir ne gerek var katki maddeli kavanoz mamalarina meyveyide ayni yap irmik kat icine
MayneymisAltintop Eger bebeğinizin kilo sıkıntısı varsa kesinlikle aptamilin kaşık mamalarını öneriyorum 👍🏼 Hero babyde aldık aldım ama çok beğenmedim ben tadını. Ne kadar verdiğinizde günlük miktarınıza bağlı. Ben günde 1 kere veriyorum gidiyor 1 hafta kadar. Ama gramaj olarak azlar
Hirakosar MayneymisAltintop Kilo sorunumuz yok çok şükür sadece sürekli ne yedirsem diye şaşırıyorum 2 günde 1 öğün bile olsa verebileceğim temiz içerikli bir mama arıyorum. Aptamili arastiracagim en önemli kriterim içinde sofra şekeri olmaması
MayneymisAltintop Eger bebeğinizin kilo sıkıntısı varsa kesinlikle aptamilin kaşık mamalarını öneriyorum 👍🏼 Hero babyde aldık aldım ama çok beğenmedim ben tadını. Ne kadar verdiğinizde günlük miktarınıza bağlı. Ben günde 1 kere veriyorum gidiyor 1 hafta kadar. Ama gramaj olarak azlar