Siyahii Hergün çorba çorba artık başka şeylerde yesin istiyorum. Birde özellikle yayla çorbası. Başka çorbada sevmez. Onun haricinde siz neler yaptınız? Fikir amaçlı
sevgii_123 Siyahii sabah patatesli yumurta peynir tahin pekmez mercimek çorbası cicibebe süt uyuyo şuan
pamuksekerinannesii Siyahii biz ne yersek onu yiyor özel birşey yapmıyorum ama sizin küçükse birşey diyemem
tugceo92 Siyahii uzun zamandir o kadar secici ki ayni seyleri cevire cevire yapiyorum resmen. Yedigi seyler 5 parmagi gecmiyor abartmiyorum. Onceden herseyi yerdi. 3.5 yasinda bu arada. Oglen yatmadan once sehriye corbasi icti en sevdigi çorba. Aksam icinde makarna istedi onu yaptim yogurtla yediricem
Nurtalib tugceo92 benimkilerde öyle 3 yasindalar hep makarna hep corba onlarida zorla yediriyorum kac kilo sizin cocugunuz
Deletedmom_23 Siyahii Dün sabah hindi yumurtası Labne reçel zeytin ve biraz ekmek yedi Öğlen brokoli çorbası Akşam köfte makarna ve yoğurt biraz da domates Öğlen taze fasulye yedi yoğurtla Ara öğün meyveli yoğurt yedi Akşam da tavuk but ve şehriye pilavı
Aysegul93 Siyahii sarımsaklı yoğurt ve yeşil mercimek karıştırdım yedi. Bir arada şehriye ve sarımsaklı yoğurt yapmıştım sevşyor çünkü. Tavuk haşlama yaptım
Nilunas Siyahii sabah birlikte kahvaltı ettik öğlen köfte makarna yedi şimdide mücver yiyecek yatmadan önce de kaşık ya da kavanoz mama yer🥰
EmirMom Siyahii sabah sebzeli omlet Öğlen tarhana çorbası Ara ögün meyveli yoğurt Az öncede sulu patatesli tavuklu yemek 😌 9 aylık oğlum
Zlm Siyahii domatesli kuskus ve tavuk yaptım ispanakta yaptım ama yemedi sabahta omlet yapmıştım peynirli maydanozlu
oglumubeklerken Siyahii sabah patatesli yumurta yaptım 2 kaşık yedi, biraz salatalık domates yedi. Öğlen kıymalı pirinç çorbası yedi, şimdi de akşamdan kalan eristeli yeşil mercimek var ondan vericem. 9 aylık 🌸
Miniminnakbebe Siyahii bugün brokoli çorbası içti ama yemek isterseniz palamut kızartım dün. geçen kıymalı bezelye yaptım sonra kıymalı kabak yapmıştım fikir olur belki