Elifh Selam arkadaşlar kızım 3.5 yaşında boyu 96 97 cm arası kilo artışı var 14 kiloya yaklaştı ama boy takıntısı oluştu çevreden dolayı 48 cm doğmuştu aynı yaşlarda olanlar sizlerin nasıl kıyaslama yapmak için sormuyorum iyi gelen bişey varsa öğrenmek amaçlı soruyorum
mysa2 Elifh 3 yaş 1 aylık 100 cm di en son birkaç ay önce ölctugumde kilosu da 16.5 felan . 50 cm doğmuştu canım
Blogg532190 Elifh benimde 3 buçuk 97 cm yani çokta takmıyorum sorun varsa doktor bize bunu zaten söyler gelişimi normal bence.
Meteninannesi52 Elifh benm oğlum da 102 cm 15 kilo hala çokta takılmamak lazım bosver benm oğlumda 40 cm doğdu premature
Duyulurum Elifh persentile göre 25′te falan oluyor çok daha kısa değil. Yani sınırın altında değil. Anne babanın kilosu boyu da çok etkiliyor onları gözardı etmeyin
Elifh Blogg532190 doktor yıl olarak uzuyorsa sıkıntı yok dedi ama işte anne olunca düşünüyoruz ister istemez
ikizerkekannesi Elifh 3 yaş ikizlerim 94-93 cmler persentilin %25-%50 kısmındalar ve normal demişti doktor bende 155 eşimde 175 boyu doktorda çok büyük bir şey beklemeyin anne kısa baba normal demişti😅
Deletedmom_36 Elifh 3 yas 2 aylik.su an boyu kac bulmiyotum ama uzun boylu bir kiz annesi ve babasina benziyor zaten 53 cm dogdu. Komsumun oglu 3 ay buyuk kizimdan rahat 10 cm kisadir.onunda annesi babasi minyon.Bu arada uzasaydi komsumun oglu uzardi hep faydali yemekler yiyor ogun atlamiyor.Benim Kiz bir yet bir yemez ve aman aman saglikli beSlenmez dedigim gibi kesinlikle genetik birsey bu
nazli_19 Elifh boy genetik ilerler benim büyük kızım 3,5 yaşında kaç cm bilmiyorum ama okula başladı akranlarından biraz uzun. Babası da bende uzunum çünkü uzaması için ruysem falan duymuştum ama tam bilmiyorum bence fazla takılmayın sağlığı yerinde olsun
Musmutlubiri Elifh benim oğlum 3 ay sonra 4 yasına giricek. Geçen 108 cm çıktı yasıtlarından uzun dedi şaşırdım çünkü ben kısayım babasıda orta boylarda yani dedeye çekti sanırım boy konusunda