Mirac_21032019 Ebrutoprk verdiğim oldu acikcasi disari ciktiysak eve geldigimizde aclik krizi tutuyo sebze haslamaya vaktim kalmiyo hemen yemek istiyo cunku o zaman pirinc unu yapiyorum ama icine muhakkak meyvede koyuyorum
Bilge12 Mirac_21032019 Yaa bende kan damlasi yerine onu veriyorum cok cok daha faydali hem saglik ocaklarinin verdigi kan damlaralrini geri kusuyorlar ama.pekmez cok faydali keci boynuzu pekmezi de kan yapar zaten
CansuUHUD Bilge12 pekmez kan damlasının yerini tutmaz diye okumuştum geçenlerde bir yazıda. Özel damlalar var alkol paraben içermeyen onlardan kullanabilirsiniz 😊 (sidefer)
Mirac_21032019 Ben size konu disi bisi sorucam kizlar 5.5 aylik oluyoruz artik tamamen dönuyo oglum poposuyla ittiriyo kendini ilerliyo geceleri cok tedirginim sirt ustu yatiriyorum yuz ustu donuyo acaba yuz ustu donup kendini dogrultamasa tekrar bogulurmu yada şoyle sorayim artik kendini kurtarabilirmi
Elikkk Mirac_21032019 oğlum 2 bucuk aylık düz yatırıyorum yüz üstü donuyor kendini kurtarıyor bence kurtarır ben gözlemliyorum neler yaptığını
Gzd2010 Mirac_21032019 evet dr pekmez tahin icine yumurta sarısı azda zeytinyag kat ver dedi tuzsuz peynir bide ama peyniri ayri ver dedi
Maviyesil121212 Zehramrcn doktorum önerdi bize de Tadımlara artık 4bucuk aylıkken başlayabiliyoruz diye . Kilosu gayet iyi ve sadece anne sütü almasına rağmen . Ben de bugün 1 çay kaşığı yoğurt verdim
Maviyesil121212 Mirac_21032019 biz sadece anne sütüyle beslenmemize rağmen doktor 3 gün kuralına başlayabilirsiniz dedi
Mirac_21032019 Maviyesil121212 tadimlik yavas yavas baslarsiniz neye alerjisi var neye yok neyi seviyo neyi sevmiyo anlamaniz icin tamamen ek gidaya gecmeniz yinede 20 gunu bulur buda 6 aya tekabül eder
ftmnrt sadece anne sütüyle besleniyor oğlum kilosu da gayet iyi ama doktorumuz 4. ay kontrolünde tadımlara baslattı 3 gün kuralıyla ilerliyoruz simdilik hersey yolunda 👍🏻
Yusufyigit-1 Ebrutoprk ay ne güzel maşalllah ne kadar yiyor peki miktar olarak bizde 10 gün sonra başlıcaz yavaştan🤗
Burcuercinnn Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
Burcuercinnn Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊