tosbikannesiiiiiii Merhaba kızlar 3.5 aylık bebeğim var anca ona bakıyorum . Ne bulaşık ne yemek hiç bişeye yetişemiyorum gündüzleri uyumuyor geceleri de ben pert düşüyorum uyuyorum . Ev işlerinize vs yetişebiliyor musunuz bugün eşim evdeydi zar zor duş alabildim
Deletedmom_45 tosbikannesiiiiiii canim merhaba sakın sıkıntıya sokma kendini o zamanlarda zaten ev işi cok yapamiyor insan bebisin gazli degilse uysal ise yapabilir insan diger türlü mumkun degil zaten 6 ay gaz sancisi cok cekti oglum gece gunduz uyumaz durmazdi esim evdeyken evi yapabildigim kadar yapardim ama buyudukce eglenecegi seyler oluyor rahatliyorsun bu zamanlarda ev batmayacak sekilde topla yeter zamani gelince bol bol yapacaksin zaten bebisinin bu zamanlarinin tadini cikar 😍🌸🌸
Civciv222 tosbikannesiiiiiii birine yetişsek öbürü kalıyor. yemek yaptıysam bir cesitt oda cok sukur diyoruz 😁1 yaşında ben topluyorum o bozuyor en iyisi oturmak oyun oynamak 😂
Anneyimanne14 tosbikannesiiiiiii kanguru al canım en azından kanguruya bı kaç yer toplarsın yemek yaparken anne yani beşiğini mutfağa getiriyorsun onu yatağa köyüm geriye doğru tekme hareketi yaparak salalrdim öylelikle yeneklerimi yapardım büyük oglumuda tezgaha oturtur ne yaptığımı anlatirdim çok şükür ufaklikta büyüdü biraz daha rahatladım çocuklar ayaktayken nekadar iş yapabiliyorsam yapıyorum onlar uyuyunca dinleniyorum kendime vakit ayırmaya çalışıyorum ama tabi çokta yorgun oluyorum
Duygusuz tosbikannesiiiiiii ilk aylarda ev bile süpğremedigim oluyordu bir bucuk yasında hala yapamıyorum cogu işimi önem verdigim tek sey yemek cünkü bğyğk oglum da var ac kalmamaları lazım o yüzden ilk müsait oldugum anda yemek yapar bulaşık yıkarım diger işleri o kadar da takmıyorum.
tosbikannesiiiiiii Deletedmom_45 sağol canm evet brnim oğlumda kolikti. Şimdi biraz azaldı gaz sorunları ama hala devam ediyor
TtazeAnne tosbikannesiiiiiii 3 aylık oğlum çok şükür yetişiyorum televizyondan kuranı Kerim açıyorum onu dinliyor ana kucağı var onada yatırıyorum hem beni izliyoru iş yaparken hem kuranı Kerim dinliyor
tosbikannesiiiiiii TtazeAnne ben uyuturken kuranı kerim dinletiyorum ana kucağı bizi için tehlikeli yanlara dönmeye başladı