Mires 10 günlük lohusayım 3-4 gündür özellikle akşamları mide ağrım oluyor resmen ağrıdan kıvranıyorum sonra yavaş yavaş geçiyor lohusalıkls bir ilgisi var mı? Yaşayan var mı?
Kadriye_eslem1 Mires ben ölum gibi yasadim safra kesemde tas vardi dogumdan sonra kadinlarda oluyir cok agriuorsa doktora git acil doktorlari bilmiyorlar ben gecede iki def aacile gitim bilmediler baktir derim
Kadriye_eslem1 Mires agirlikli olarak neren agriyor bele vuran bir agrimi cok sidetli bir agrimi degilse midenle ilgili olabilir ama dedim gibi gebe kadinlar risk altinda tanidgim cok bayan var dogumdan sonra safra amelyati olan bende dahil insAllah safra degildir
Mires Deletedmom277 sanmıyorum öyle olsa sürekli ağrır 1 saat kadar sürüp geçiyor ishal falan da değilim anlamadım gitti
Mires Kadriye_eslem1 belime vuran bir ağrı yok sadece midem şiddetli bir ağrı kitlenip kalıyorum olduğum yerde kıvranıyorum sonra kendiliğinden geçiyor 🤷♀️
Kadriye_eslem1 Mires Allah acil şifaversin insAllah hemen gecer bole cok zor oluyor bebekle biliyorum bida hic yasmazsin insAllah
Egecim Mires doktora sorun bir hfta sonra kontrole cagırmıslardı beni sezeryan oldum ben sorun olmazsa
Asya0723 Mires mide ağrısı olduğuna emin misin.. Doğumda iç organlar ve rahim eski haline geliyordur ondan oluyo kagurga kemiklerindede ağrı oluyo normal yani parol iç ve sıcak tut ayrıca gaz da olunca sancı yukarda oluyo yeni doğum yapanlarda
Deletedmom143 Mires bende de aynı sorun vardı ilaçlardan kaynaklıymış mide koruyucu yazdı doktor geçti agrım daha