Kzm400920 KıZım 4 ay 10 günlük şimdiye kadar anne sütü ile beslendi, ellerini parmaklarını sürekli emdiği için sadece uyuma aşamasında iki gündür emzik veriyorum, ama özellikle bugün hiç emmedi bir kere altını değiştirdim memeye gelince ağlıyor, hatta emme pozisyon da bile ağlıyor ne yaptıysam emmedi maksimum 2 dakika emdi zorla şimdi ağlamaya başladı, emzik verdim hevesle aldı ve uyudu:( ne yapmam lazım memeyi mi bırakacak düşündükçe kahroluyorum
Alya_3005 Kzm400920 dönem dönem böyle şeyler oluyor her bebekte emzik vermemeniz daha iyi olur meme reddi yaşamamanız İÇİN ayrıca karnı tok olduğu İÇİN de emmek istemeyebilir
Deletedmom277 Kzm400920 emzik vermeyin. Ağlasa bile vermeyin emzirmeye çalışın. Almıyorsa zorlamayın illa ki acıktığında alacak emziği atın
ilkgoz_agrim Kzm400920 4.ay atağı size tavsiyem yatağa uzatın birde öyle verin memeyi bide bu skeil teklif edin benm bebegimde 4ayinda böyleydi yatağa uzattım aldı ama ogundur bugündür alıştı şimdi de ne yapacagimi sasirdim
Kzm400920 Alya_3005 sadece bir kez tam dolu olmayan çişli bezi vardı tüm gün , aç ama emme pozisyonuna bile dayanamayıp ağlıyor
Kzm400920 Deletedmom277 parmağını öyle bir emiyor ki uyuma aşamasında onun yerine emziği veriyorum, parmak emme alışkanlık olur diyorlar çok arada kaldım
Deletedmom277 Kzm400920 yani parmağını emmesi mi daha iyi yoksa meme reddi mi. Ayrıca parmaklarını ellerini emmesi normal kendilerini tanıyorlar
Alya_3005 Kzm400920 hiç stres yapmayın derim gayet normal olabilir böyle şeyler bir süre takip edin ama emzik olayından uzak durum parmağına ya da elini emmesine engel olmayın ellerini de tanıyor böylelikle alışkanlıksa olmaz
Kzm400920 ilkgoz_agrim çok güzel emiyordu resmen nazar ettim:( ilk defa emmiyor diye kahrolan anneleri anladım başına gelmeden anlaşılmıyormuş, bir de öyle deneyim kuzuma çok sağolun
Kzm400920 ilkgoz_agrim çok güzel emiyordu resmen nazar ettim:( ilk defa emmiyor diye kahrolan anneleri anladım başına gelmeden anlaşılmıyormuş, bir de öyle deneyim kuzuma çok sağolun