mysa2 Natca ateş 38 ve uzeri ise 5 saatte bir dönüşümlü verebilirsin normal se sabah öğle akşam verebilirsin
Yektoli33 Natca YouTube Osman Gönülal ın ateş ile alakalı bir videosu var kesinlikle izleyin. Bir de hekimim yanımda uygulamasından ateş düşürücü miktarını öğrenebilirsiniz kaç ml vermeniz gerektiğini hesaplıyor ateşe ve şuruba göre
SeninAnnenBirMelektiYavrm Natca ne kullandığınıza bağlı. Dolven 6 saatte bir calpol 4 saatte bir, dönüşümlü 2 saatte bir
Natca mysa2 canım 4 aylık bebeğim 12:45 te yarım fitil verdim şuan 37.4 çıkmaması için versem mi diye düşünüyorum
Birdunyabircennetannesi Natca Şuan verme ateşi normal 38 üzeri olursa sıkıntı canım. Eğer öyle olursa dönüşümlü calpol pedifen verebilirsin
mysa2 Natca 38 e kadar normal aslında fitil vermişsin suan iyiyse gece yatarken ver ateş dusuruden ona göre takip edersin
Natca Birdunyabircennetannesi doktor iki aylık ken ateşi çıkmıştı fitil verirdi şimdi 4 aylık şurup versem olur mu Kİ fitil mi devam etsem yoksa
Birdunyabircennetannesi Natca Surupla devam et fitil ben kullanmadım hiç tavsiye çok edilmiyor diye biliyorum