Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz benimki memede uyuyor zor oluyor 27 günlük daha Sizin yöntemleriniz neler başka türlüsüne alıştırmam lazım
Bebekbilgen bazen memede uyuyof bazen emerken sürekli ağlıyor omzuma yatırıyorum orda uyuyor sallayarak uyuyamadık 😐
Bebekbilgen bizim kız daha 12 günlük kendi kendine uyuyor sonrası için insallah devam eder böyle 🙄
Bebekbilgen bazen memede uyuyo bazen gazını çıkarırken omzumda uyuyo çok huysuz olduğu zamanda artık sallayarak uyutuyorum 25 günlüğüz bizde
Bebekbilgen 2.5 aylığız genelde emerek uyur bazende sallanarak uyuyor balkona ana kucağıyla koyuyorum müzik-ilahi vs açıyorum sallıyorum uyuyor açık havada
Bebekbilgen benimki memede uyuyo ama tam yataga koycam uyaniyo.. bazennayakta yada battaniyede salliyorum malesef uymadiginda.. bazende ana kucaginda uyuyoki en rahati o oluyo
Bebekbilgen ben 40 ı çıkınca kendi kendine uyutmaya alıştırdım. Gündüzleri çok uyumayı sevmıyor ama gece en gec 9 da yatagına koyuyorum orda uyuyor
Bebekbilgen ballahi bizimki kuçak delisi oldu ilk doğduğu günden beri herkesin kucagında geziyor kimseden sakınmadım böyle böyle büyüyor zaten ama uyuyan çoçugu bile kuçağına aldıklarında artık dedim bu işe bi son vermek lazım şimdi herkese çemkiriyorum ama alıştı uyurken kucak istiyo biraz dalınca sonra yatağına koyuyorum uyuyo sırt üstü yatmayı sevmiyo yüz üstü koyuyorum ama hep tedirginim mırıltısına kalkıyorum 48günlük bizim prenses de
Bebekbilgen 4 ayımız bitti ve hala memede uyuyor .başla türlü uyutmamın imkanı yoook🤷♀️😱😊
Benimki de memede uyuyodu ama hamileyim mecbur kestim ben sallayarak uyutuyorum bu yöntem kötü biraz ama baştan alıştı çok zor oluyo mecbur sallıyorum
YazCilegi bizimkide yataga koyuyorum iki üç sırtını sovazlıyorum piş piş demeye uyuyo. NAsıl alısırsa öyle gider büyüyünce kendi basına uyuması için erken dönemde ögrenmesi gerekiyo
@elifzeze Deleted0089 anakucagı var ama koyduğum gibi ağlamakta başlıyor kensi yatağına da öyle uyumuyorken kesinlikle yatıramıyorum altını değiştirmek için yatınca bile deli gibi ağlıyor
Serdogrul ay nası öğrettiniz onu ya canım çıkıyo uyutana kadar, geceleri en az 3 kere uyutuyorum tekrar uyanıyo tekrar uyutuyorum yatağa koyunca uyanıyo 🤦🏽♀️
[bilinmeyen] yaa maşallah değişmesin darısı başıma, canım çıktı kaç saattir uğraşıyorum uyutmak için gece 2 oldu anca uyudu 🙇🏽♀️
Gzd tahmın edebiliyorum bizimde iki gecedir huysuzlugumuz üstümüzde :( gexe yarısı ağlayarak uyanıyo ☹️