Portakalcicegiii Henüz 9 günlük dilinde beyazlıklar oluştu. Hatta biraz önce üst dudagındada var gibi. Basına gelen oldu mu ?
Fusunf Portakalcicegiii pamukçuk olabilir canım doktorum bana karbonatlı suyla sil demişti geçiyor o şekilde tabi pamukcuk ise
Portakalcicegiii Fusunf cesaret edemedim Ya karbonatlı suya 😞 birde kesin pamukcuk mu onuda bilmiyorum en iyisi doktora götürmek sanırım
Hyszhnm Portakalcicegiii pamukcuk olmuş büyük ihtimalle canım onu silmek için e bebekde eldiven gibi bişey var ondan alabilirsin karbonatlı suyla silebilirsin birde emzirmeden önce göğüslerini yıka özel bi havlu ayarla göğüslerini onunla kurula ve göğüs kalkanı kullanabilirsiniz göğüslerin temiz olmalı yani
Besraesin Portakalcicegiii pamukçuk bende süt emdiği için beyaz oluyor sanıyordum esnerken fark ettim karbonatlı su gazlı bez ile siliyoruz kullandığı ürünlere ve göğüsumü de siliyorum
Portakalcicegiii Hyszhnm çocuğum emmiyor ki. Silikon gögüs ucu kullanıyorum onuda emzirmek terapisi yapıyorum taş çatlasa 15-20 dk oluyor
Mariposa Portakalcicegiii canım emiyorsa süt beyazı da olabilir, temiz bir tülbent ile sil bakalım çıkıyorsa süt kalıntısıdır çıkmıyorsa pamukcuktur muhtemelen. Karbonati ilik suda erit gene temiz tülbent ile ağzının içini sil bi zaman sonra geçer insallah.
Portakalcicegiii Besraesin göğüsümü emmiyor ki sağıp veriyorum. Emzirmeye çalıştığım zamanda silikon gögüs ucu kullanıyorum
Besraesin Portakalcicegiii emzik dahi kullansan sadece oluyormus garip bişey onları da karbonatlı su ıle temizlemen gerekiyor geçmiş olsun
Mariposa Portakalcicegiii yok canım, karbonat can yakmıyor . Çoğu kimyasal damladan daha iyi en azından
tarcinnn Portakalcicegiii pamukçuk olabilir bi bezle silebilirsiniz. Benim bebeğimde de oldu ama ben hiç silmedim sadece dilindeydi çünkü süt lekesi diyorlar sadece dildekine silmeye gerek olmuyormuş
ftmgz Portakalcicegiii pamukçuk çok az karnonat ve suyu karıştır sür agzına her beslenmede memenide yıka geçecek daha da artarsa ememez korkma
ftmgz Portakalcicegiii gazlı beze su karnonat karışımını batır ağzının içini sil hafif bastırıp iki güne geçer