Ysgl26 Kızlar malt içeceği içip sütüm arttı diyen var mı gerçektrn ? Ona göre alıcam malum biraz pahalı
Nazli13 Ysgl26 pekmez suyu gibi yani aman aman sütüm doldu taştı olmadim icinde seker cok oldugu icin süt yapiyormus sanırım, birde bi kac kisi bebeginde gaz yaptigini söyledi 2 kutu ictim cok fark goremeyince biraktim.. bestlak damla daha cok öneriliyor
Asyaveannesi04 Ysgl26 8.5 aydır yeşil olan promaltı kullanıyorum düzenli kullanıyorum her gün aç karnına bir tane içiyorum iki gün içmedim azaldığı fark ettim emzirmem bitene kadar da içmeyi düşünüyorum bunun yanında tabikide bol su da içiyorum
SunnyG Nazli13 şeker süt yapmaz ki. Sütü artıran en önemli şey sudur. Sonra uyku, sonra stresten uzak durmak.
Ysgl26 DurununAnnesi- maltana aldım bende su da 3 litre fszlasını bile içiyorum sütüm var şükür bebişe de yetiyo ama daha fazlası da göz çıkarmaz yani 😊 ama maltana gazlı bi içecek bebişe gaz yspmasın ?+
Nhancer Çoğaltıyor canım. Ben gaz yapmasın diye 1 saat öncesinden kapağını açıp bekletiyodum öyle içiyodum