Zeyno-21 Merhaba kızlar benim dört aylık kızım beşikte sürekli sallanarak uyumak istiyor bıraktığım an kalkıyor uykusu olmasına rağmen sallanarak saatlerce uyuyor bu şekilde benim için çok zor oluyor böyle bir şey yaşayan varmı Bir çözümu varmı bunun
Bircaykoyicelim Zeyno-21 sallanarak saatlerce uyuyor bu şekilde Saatlerce sallanarak uyutmak çok tehlikeli. Beyine basınç yapar. Ve daha birçok şey. 4 aylık bebeği normal uyutmaya alıştırmak çok kolay. Bebekler çabuk düzene girerler. Tabi bu düzenli yapılırsa. Bı an önce Bıraktırmanızı tavsiye ederim. Bebeğinizin sağlığı için.
Nazli13 Zeyno-21 sallanirken beyin sarsildigi icin uyuyup sallanmak durunca kendilerine geldigi icin direkt uyaniyolar diye okumuştum bi yerde. Benim 4 bucuk aylik kucagimda uyutup yatiyorum hic sallanmak bilmez. 5 aylik oldugunda da yavastan kendi kendine uyuma olayina geçmeyi düşünüyorum..
DemetF Zeyno-21 pispis yaparak uyut alisana kadar biraz zorlanirsiniz aglar uyumaz falan sonra pispisla uyumaya alisir
Bisracinarkartal Zeyno-21 6 saniye sallayıp 6 saniye salamayi kesiyorum Gözleri dalmaya başlayınca tamamen salamiyorum o şekilde
05072022 Al bendende o kadar sallamayi bırakınca uyanıyor ama şöyle bir yol izliycem her uykuya tekrar daldığında sallamayi bırakıcam o şekilde düzene girer diye umuyorum