Ygzpri Süt yumurta çerez diyeti yaptım 3 hafta kan devam etti 4-5 gündür diyeti bitrdim bu gün çok fazla kan geldi kafayı yicem neden diye alerji doktoruna mı götürim çocuk çerahisine mi götirim napim ben bağırsak tepkimelide test yaptırıp çıkan var öı ?
Angelangelll Ygzpri bağırsak tepkimeliyiz hem kan hem deri testi yapıldı. Kanda ve deride yumurta pozitif süt negatif çıktı.
Kahveseveranne Ygzpri çocuk alerjiye git ben bağırsak tepkimeli test yaptırmadım ama oğlum 3 aylıkken kakada kan çıkmıştı meğerse ferrum adlı demir ilacına alerjisi varmış sonra egzama çıkardı 6. aydan 12. Aya kadar süt ürünleri ve yumurta alerjisi yaptım onu da deri testiyle öğrendik
Ygzpri Angelangelll tan testi nasıl yapılıyor çok korkuyorum sadece kan mı alıyor deriyi yaptırmaya gerek kalıyor mu o zaman deri testinde çok zorlandınız mı ağladımı çok
Ygzpri Kahveseveranne bağırsak tepkimelide cıkmıyor diyorlar çocuğun çok yıprandı çıkmıcak bir şey için test yaptırmak istemşyırum napcam bilmiyorum tek patates yemeye razıryım
Angelangelll Ygzpri deri testini 9 aylık olmadan yapmadılar zaten. Ağladı deri testinde. Kan testi 4-5 tüp kan alıp bakiyolar o daha kolay
Ygzpri Kahveseveranne emme de ret yaşadınız mı çocuğum emmek istemiyıe sanki ona dokunacağını biliyor gibi