Pol34 Rdn çözüm olarak bez değiştirirken eline oyalanacağı bir şeyler veriyordum ben. Bi kaç ay idare etti bu yöntem
Melake Rdn altını değiştirirken hop bianda dönüyor😂 külot bez alıcam direk geçirmeli yaptığımıda bozuyor durmadığından
RainOverMe Rdn o aylrda yapıyorfu epey bır sure devam edecek bu durum, en guzelı külot bez ama bızımkı acmaya bıle ıtıraz edıyordu acınca da temızlememe ızın vermıuordu. Bir de kuvvetliler ki çakallar🥰 kulot bez denemedıysenız tavsıye ederım🌺
Denizzz88 Rdn 16 aylık benim oğlumda öyle sürekli eline bişeyler veriyorum kremleri çok seviyor öyle 2 dakikalık falan veriyorum eline o sırada oyalansın diye işim bitince alıyorum hemen yoksa heryer krem oluyor dursun diye veriyorum mecbur 😊
Denizzz88 Rdn evet o biraz daha zorluyor az b*klamadık etrafı tam ben silecekken bi dönüyor poposundaki kaka etrafa değiyor yada kendi ellerine 🤦🏻♀️
Deletedmom_33 Rdn Var 7 buçuk aylıgiz resmen 2-3 haftadır işkence bez değiştirme kıyafet giydirme bazen ayağımı üstüne koyup öyle değiştiriyorum
salakmisincemilee Rdn bugün tam 9 aylık oldu asla bez değiştirmeme izin vermiyor külot bez kullanmama rağmen çok zorluyor