Adaveannesii Bit ve sirke var kızımda kumdan geçti anlamadım kardeşlerim var okula giden ondan olabilir mi acaba 1,5 yaşında ne yapsam geçer biraz temizlerim ama yinede tek tük var bit ilacı kullansam birşey olur mu
Esoca38 Adaveannesii ay ben ilkokula giderken bitlenmistim annem hemen eczaneden bir ilaç almıştı öyle mi iğrenç kokar 😂 ama hemen geçmişti. Yatağımı yorganimi dolaptaki bütün kıyafet mont ne bulduysa yüksek derecede yıkadı utuledi öyle kullandım hemende geçmişti zaten 😊 Bit temize gelir bu arada kirliye değil bilginiz olsun 🥰
Tiffany Adaveannesii gecer tabi. Kreşten kapardı oglum cok kücüktü kullanırdık biZde.yattıgı nevresim çarsaf kiyafetleri iyice sicak suda yikayin
Ddmbdm Adaveannesii çocuk küçük daha,bit şampuanı kimyasal olduğu için tavsiye etmem.lavanta yağı yada kolonyası sürerek tarayın bitler dökülür sirkeleri de elinizle ayiklarsiniz ne kadar saçı vardır ki zaten 🙄
Minikprenses_1 Canım resimde görünüyor mu merak ettim bizimkide her gün banyo oluyor halbuki ama saçında beyaz beyaz birşeyler görünüyor olabilirmi acaba ya😔
Adaveannesii Minikprenses_1 resmî yok çok küçük belli olmuyor internet de var resimleri yapışık ve zor çıkarsa sirkedir