neslicanben Secil0127 hiç korkmayın. Öğürme refleksleri çok kuvvetli hemen çıkarabiliyorlar. Siz yanında durun verin eline yesin
Cherryblossom Beyzaelifsevde iki yasında hala dokuyor sacıyor ama ben mutluyum o da mutlu onemli olan da bu degil mi💐
Defnemhuzurum Kızlar benimde bebeğim 10 aylık oldu ama korkumdan bırakamıyorum ya nasıl yenicem bunu 😒
Elfelf475 Beyzaelifsevde gaza denk geldiği için günde 3 4 kere banyo yaptırırdım Şimdi biraz daha iyi kafasına durmuyor en azından su anda baya alıştı kendisi yemeye Sıra çatal kaşık öğretmekte 🥹
Busra2326 Esoca38 benim kızımda 10 aylık eline verdiğimde böyle heyecanlanıyor oyun sanıyor bazen agzına atıyor bazen yere😀
1Mother1Boy Beyzaelifsevde Ben blw yaptım masasının altına ve üstüne sıvı geçirmez sofra bezi serdim öyle yedi. Dağıttı üstünü batırdı. yemeğini hazırlarım o yemek yerken bende işlerimi yapıyorum. İleride çok rahat edersiniz.
Zera Beyzaelifsevde Yaptim, oglum suan 3,5 yasinda. O yeme aliskanligi kazanana kadar yerde yedik yemegimizi sofrabezi sererek. Mama sandalyesi de ona musaitti. Uzun kollu bir önlukle daha kolay olmustu. 1 yasindakyen kendi yemegini yiyebiliyordu.
Dimitrina_kovaceva Beyzaelifsevde cok küçükken blw yaptım 6 ayda. Gerçekten kirpiklerinden sebze topluyordum. Bazen yorgun olduğum gün kendim yediriyordum. Halim olmuyordu. Bazen de kocaman bir sofra bezi serip ortasına mama sandalyesini koyuyordum. Naparsa yapsın . Sonra mama sandalyesini silip sofra bezine çırpıyordum. Cocugu komple soyup kirli kıyafetleri de o sofra bezinin içine koyuyordum. Cocugu alıp cok kirliyse banyo yaptırıp cok kirli değilse elini yüzünü tıkayıp temizce giydirip sonra O sofra bezi ve diğer şeyleri çırpıp makinaya atıyordum. Cok zor tabi insan tüm bunları yorgunken yapmak istemiyor
Pinss DefneVeraasigi tadımlar dediğiniz nedir? Kusura bakmayın daha kızım neredeyse 3 aylık ama şimdiden başımıza gelecekleri okumakta fayda var 🥹
Defnemkalbim36 BENDE YAPIYORUM HERYERI BATIRIYOR SABIR GEREKLİ VE ARTİK BEN VERINCE ÇOĞU ŞEYİ YEMİYOR KENDİ ELINE VERİNCE YİYOR
Sultanbulut Beyzaelifsevde 1 haftadir tadim yapiyoruz meyve suzgecine koyyorum hasladigim sebzeleri bide eline veriyorum her iki sekilde de kendi yemeye calisiyor evet biraz kirleniyo ortalik elinden birakiyo birden yada tukuruyo oyun yapiyo derken batıyo heryer ama en azindan boyle yemeyi sever ogrenir diye hosuma gidiyo :)
Mmavi Beyzaelifsevde blw bence gercekten sabir isi. arada yapiyorum ama her zaman yorgunluk seviyem buna musait olmuyor.
Sblatc leylasnsy benim kızım ek gıdaya başladığımdan beri zorluyo beni ağzını açmıyo kafasını çeviriyo çoğu şeye. Eline veriyorum oynuyo yemiyo fazla ne olacak bilmiyorum
Kucukhobby Beyzaelifsevde yapıyorum ve o kadar iyi ki yaptım diyorum ki.. kendi kendine yemekten çok keyif alıyor onu izlemek bile aşırı keyifli o gelişimini takip etmek 🙂 mutfakta halıyı kaldırdım. Bi fırça bi faraş aldım. Hemen süpürüyorum. İki dklık iş.