1Mother1Boy Beyzaelifsevde Ben blw yaptım masasının altına ve üstüne sıvı geçirmez sofra bezi serdim öyle yedi. Dağıttı üstünü batırdı. yemeğini hazırlarım o yemek yerken bende işlerimi yapıyorum. İleride çok rahat edersiniz.
Zera Beyzaelifsevde Yaptim, oglum suan 3,5 yasinda. O yeme aliskanligi kazanana kadar yerde yedik yemegimizi sofrabezi sererek. Mama sandalyesi de ona musaitti. Uzun kollu bir önlukle daha kolay olmustu. 1 yasindakyen kendi yemegini yiyebiliyordu.
Dimitrina_kovaceva Beyzaelifsevde cok küçükken blw yaptım 6 ayda. Gerçekten kirpiklerinden sebze topluyordum. Bazen yorgun olduğum gün kendim yediriyordum. Halim olmuyordu. Bazen de kocaman bir sofra bezi serip ortasına mama sandalyesini koyuyordum. Naparsa yapsın . Sonra mama sandalyesini silip sofra bezine çırpıyordum. Cocugu komple soyup kirli kıyafetleri de o sofra bezinin içine koyuyordum. Cocugu alıp cok kirliyse banyo yaptırıp cok kirli değilse elini yüzünü tıkayıp temizce giydirip sonra O sofra bezi ve diğer şeyleri çırpıp makinaya atıyordum. Cok zor tabi insan tüm bunları yorgunken yapmak istemiyor
Pinss DefneVeraasigi tadımlar dediğiniz nedir? Kusura bakmayın daha kızım neredeyse 3 aylık ama şimdiden başımıza gelecekleri okumakta fayda var 🥹
Defnemkalbim36 BENDE YAPIYORUM HERYERI BATIRIYOR SABIR GEREKLİ VE ARTİK BEN VERINCE ÇOĞU ŞEYİ YEMİYOR KENDİ ELINE VERİNCE YİYOR
Sultanbulut Beyzaelifsevde 1 haftadir tadim yapiyoruz meyve suzgecine koyyorum hasladigim sebzeleri bide eline veriyorum her iki sekilde de kendi yemeye calisiyor evet biraz kirleniyo ortalik elinden birakiyo birden yada tukuruyo oyun yapiyo derken batıyo heryer ama en azindan boyle yemeyi sever ogrenir diye hosuma gidiyo :)
Mmavi Beyzaelifsevde blw bence gercekten sabir isi. arada yapiyorum ama her zaman yorgunluk seviyem buna musait olmuyor.
Sblatc leylasnsy benim kızım ek gıdaya başladığımdan beri zorluyo beni ağzını açmıyo kafasını çeviriyo çoğu şeye. Eline veriyorum oynuyo yemiyo fazla ne olacak bilmiyorum
Kucukhobby Beyzaelifsevde yapıyorum ve o kadar iyi ki yaptım diyorum ki.. kendi kendine yemekten çok keyif alıyor onu izlemek bile aşırı keyifli o gelişimini takip etmek 🙂 mutfakta halıyı kaldırdım. Bi fırça bi faraş aldım. Hemen süpürüyorum. İki dklık iş.
Momstar Beyzaelifsevde blw pişmanlıktur hiç tavsiye etmiyorum çocuğum alıştı benim yedirmemi reddetti ve sonuç malesef eksik beslendiği için kilo boy oranı düşük. Hiç bi şekilde de yedirilmeyi istemiyor sadece kendi yiyecek artık ne kadar becerebilirse. Öyle tabak tabak yediren annelere heves ediyorum resmen
DemetF Beyzaelifsevde biz 8 ay 17 gunluguz kavun karpuz muz falan veriyorum bende ben yedirdigimde de heryere dokuluyor onluk kullanmama ragmen ustu basida yemek oluyor yerinde durmadigi icin doke saca yediriyorum 🤷🏻♀️
Tugce59 Beyzaelifsevde 6. ayından beri blw ile besleniyor bebeğim. Şu an 10 aylık. Altına bir sofra bezi seriyorum. Önlük takmıyorum genelde. Çünkü oturduğu yere de yemek düşüyor illa ve pantolonu falan pisleniyor. Kendi ne kadar ve nasıl yemesi gerektiğini biliyor karışmıyorum. Ev kıyafetleri ayrı. O yüzden leke olunca sorun etmiyorum. Günde iki bazen üç kez duş aldırıyorum. En az üç kez de kıyafet değişiyor. Ben alıştım artık sorun yok 😂
Aysegul24 Beyzaelifsevde valla veriyorum batıra döke saça yiyor yemiyor oynuyor sonra hoop duşa sokuyorum bana eğlenceli komik gelşyor ama haklısınız yoruluyor insan 😊
Glcntna Beyzaelifsevde 9 aylık olcaz ilk başta ben veryordum 7. Ayda ağzını kitledi açmadı eline verdim yedi . Benim yedirmemi hiç istemiyor. Kendi yemek istyor 7. Aydan beri ne yaparsam yapyım eline hep kendi yemesi için bişi yapıyorum yoksa açmıyor ağzını çorbayı zor içiriyorum .
Seymagirgin Beyzaelifsevde hıc oyle yapmadım kasıgı tutanakadar ben yedirdimbikac gun cok guzel beslenemedi tabi ama pes etmedm sonra kendi yemeye baslado sükür.hıc sıkıntı yaşamadım