Cyerg Merhaba bir arkadaşım 34 haftalık hamile ve bugün doğuma alınacak, ciğer geliştirici vurulmuş. 34 haftada doğum yapanlar bilgi verebilir mi nasıldı, kuveze girdi mi bebiş kaç gün kaldı 🙏🏼🙄
kirmizibasliklikiz_ Cyerg 31. Haftada dogum yaptim 2 hafta kaldilar. Umarim arkadasinizin cocugu kalmaz 🙏🏼
Moonalisaa Cyerg 34. Haftada doğum yaptım bebeğim 11 gün küvezde kaldı. Ama benimle aynı anda 34 haftalık bir bayan daha doğum yaptı, 2 saat sonra bebişi yanındaydı.
Basmom Cyerg 34+2 de doğum yaptım 2000 gram 10 gün kuvözde kaldı solunum sıkıntısı olduğu için şimdi kronolojik 8 buçuk aylık gayet sağlıklı çok şükür 🙏
hasinesoysal Benim 35 haftalikti 9 gün kuvezde kaldı sonra çıkardılar allah yardımcısı olsun ama çoğu bebek bu haftada kuveze girmiyor korkmayın
hasinesoysal Cyerg hiç endişelenme hiçbirşey olmiycak biraz küçük oluyor kilo olarak o kadar güzel bir bakımla onunda üstesinden geleceksiniz inşallah haftası gayet iyi
Moonalisaa Cyerg ciğer geliştiricileri önceden yapmışlarsa yani erken doğum riskini doktoru önceden öngörmüşse bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Çünkü genelde solunumdan dolayı sıkıntı oluyor, inşallah sağsalim hemen alır bebişini yanına🙏
Farukarda Bende 34 haftada doğum yaptım ama 5 günkaldı küvozde bebeğim kilosu iyiydi şükür 2660 dı bide 24 saat önce ciğer geliştirici vurmuşlardı çok küçüktü zor besledim ama şükür 3 ay 15 günlük oldu bile şimdi kilo 6.200 daha çabuk büyüyorlar çok şükür