Kubumom Dizinde bebeklerinizin karnından ses geliyor mu? Böyle bildiğiniz yetişkin insanınki gibi gurulduyor 🙄 kontrolümüze bir hafta var Alerji şüphemiz var yumurta ve süt diyetindeyim bağırsakları hareketli Eşiminde karnından çok ses gelir acaba ırsi mi ki 🙄
Muniii Kubumom bizimde öyleydi kızım 3 aylık maalesef alerjisi çıktı☹️ Umerım sizinki alerji değildir
-erCansu- Kubumom oğlumda öyleydi bıogaıa kullanınca geçiyodu probıyotk zaten kullanabılırsn doktoruna sorup
SerapSalih Kubumom kakasi mukusluysa bebegin huzursuzlugu varsa gazi varsa büyük ihtimal alerjidir bizimde oyleydi diyetteyim şimdi
Erolunannesi Kubumom benim bebeğimde de geliyor guruldama sesi bı kere doktora sordum gazlı bı bebek normal demişti. Bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor acaba benimki 10-12 🙄
Melissamom Muniii lbir şey merak ediyorum mesela alerji olan bebeklerde diyet yapılmadan yemeye içmeye devam edilse ne olur ki.
Kubumom SerapSalih ya bizim de şüphemiz var süt ürünleri tüketmiyorum yumurta da yok ama devam ediyo gurultu daha neyi kesmem gerek bilmiyorum
Kubumom SerapSalih bir de diyetinizi nasıl yapıyorsunuz? İçinde yumurta olan hiçbir şeyi yemiyorsunuz değil mi? Süt aynı şekilde? Ben sanırım tam yapamıyorum ya da yediğim diğer şeylere de alerjisi var çözemiyorum
SerapSalih SedanurUnveren sut urunlerine yumurtanin sarisina soya ve yer fıstığı na testte alerjimiz çıktı ama ben şeftali dana eti tavuk eti kuzu eti de yiyemiyorum denedim onlarda da mukus ve kan geldi
SerapSalih Kubumom sut urunlerine alerjisi varsa hemen düzelme olmuyo canim sıkı bir diyete basladiktan 2 hafta sonra net belli oluyor
SerapSalih Kubumom evet icinde yumurta olan her seyi kestim mesela makarna arpa şehriye tel sehriye erişte bunlarda yasak. Ayrica yemege kullandigin baharatlarin icerigine de mutlaka bak derim bende diyete basladim gecmedi bi ara sonra baharatlar aklima geldi onlarin icerigine baktim onlarda bile alerjenik seyler vardi simdi sadece tuz kullanıyorum. Sut urunlerinin de hepsini kestim ve kesinlikle paketli ürün yemiyorum içmiyorum yedigim seyler patates yeşillik zeytin domates salatalık cok zorlanıyorum ama dayanıyorum bi sekilde
Kubumom SerapSalih kaç aylıkken test yapıldı Benim bebeğim yeni 3.ayına girdi doktor test yapsak yanılma payı çok yüksek 6.ayda yapabiliriz dedi
Kubumom SerapSalih böyle yaşamak çok zor ya.. ben sanırım becerememişim diyeti. Doğrudan tüketmedim şimdiye kadar makarna da yedim paketli üründe . Oğlum için yemem sorun değil, ama sütümün kalitesi düşecek diye korkuyorum. Hafi beslemezse süt? Doyurucu olmazsa? Yağlı süt kilo aldırıyormuş bebeklere protein en iyisiymiş süt et vs giderse nasıl besleyici olcak süt bunu da düşünüyorum
SerapSalih Kubumom 3 aylikken yapildi süt urunleri net bir şekilde çıktı bizde cok belirgindi soya yumurta sarisi yer fıstığı na da çıktı. Bende bu kadar belirgin cikicagini beklemiyordum 6. Ayda cikar demislerdi ama bizde belli oldu hemen
SerapSalih Kubumom zor tabi ama eger diyeti sıkı uygularsaniz 6. Ayda tamamen gecer ve her seyi yersiniz ondan sonra da bebek hemen kilo alıyor eger diyet uygulalamzsaniz sure uzadıkça uzar doktor oyle soylemisti 1 yasina kadar bile diyet yapabilirsiniz düşünün. Ayrıca ben diyet uyguluyorum şükür oglumun kilosu iyi şimdilik bir sorun yasamadik. Ihmal etmeyin derim.