DefneRana3881 Günaydın anneler.. 4 yaşında bir kızım balık yağı kullanıyor şimdi yeni udi hindi yağıda aldım acaba bağışıklığını güçlendirmek için başka önerebileceğiniz herhangibirşey varmı siz neler yapıyorsunuz???
PortakalKokulum DefneRana3881 sarımsak en güölü antibiyotik hemde en güçlü bagısıklık güçlendirici bence. İns ta da hastalanmayançocuk var takip edebilirsiniz isterseniz
DefneRana3881 PortakalKokulum teşekkür ederim maalesef sarımsak yemiyor ne yoğurt ne cacık ne yemekte mümkün değil 😞
PortakalKokulum DefneRana3881 balla karıstırın corbaların içine atın yeterki çiğ olsun, meyve püresinin içine falan koyun benim oğlumda yemiyo ama oyunla oyuncakla baska seylerle kandırıyz sağlık için. Allahım heosine sağlık sıhhat versin inşallahh
barbarosunannesi DefneRana3881 imunol şurup kullanıyorum sambucol içinde karamurver çinko c vitamini var .memnunum .balık yağını her gün mü veriyorsunuz
barbarosunannesi DefneRana3881 evet doktor vermişti .balli olanı da kullandık susuzluk yaptı sonra vişne aromalı olanını verdi