Asyaa22 Kızlar merhaba bebeğim 5 günlük olduğu için çok uyuyor haliyle araliklarla emzirmeye uyandiriyorum ama yok uyanmiyo burnunu sıkıyorum siliyorum topuk deniyorum asla uyanmiyo 2 3 dk emip uyuyo geri hemen varmı tavsiyesi olan ne yapmalıyım
35izmir Asyaa22 ayağına vur topugunu sık topuguna vur ağlarsa hemen meme ver kıyamıyo insan ama bnim doktorum bu cocuk emmessse daha büyük kötülük diyodu memede uyutma meme yatmak odası değil beslenme yeri bunlsrı bana 100 kere 100 kere dedi doktor onu bıraksan kaç saat uyur kaldır dürt ama emzir bunları bnim doktor diyodu bide bizde sarılıkta vardı ondanda emmesi çok çok çok önemliydi
Asyaa22 35izmir yapıyorum ama banamisin demiyor ya ağlıyor veriyorum memeyi geri uyuyor meme alınca şaşırdım napcagimi
elisamummy Asyaa22 benim bebeğimde aynıydı asla uyanmazdı ilk doğduğu zamanlar sütümü sağıp enjektörle ağzına sıkıyorduk ya da biberon veriyorduk
Emine_2222 Asyaa22 kaç gün sonra düzelir merak etmeyin bn hiç geçmicek zannedıyordum 21 günlüğüz bizde ilk günler öyle oldu baya kötü oldum ama düzeldi çok şükür