Gizemmdenizz Kızlar bir buçuk aylık kızım var üç gündür gazı aşırı kokuyo 4 5 günde bir kaka yapıyo anne sütü emiyo mama vermiyorum normal mı böyle ağır kokması diyorum. Kaka yapamadığı için mi kokuyo ağır
Mrzz Gizemmdenizz Aynen büyük tuvaletini yapmadığı için kokuyor bizim de başımıza gelmişti anne sütü alan bebekler 10 gün kadar yapmayabilir biz bunun için doktora da gitmiştik ama bekleyin yapıyorlar merak etmeyin 😊
Pnarr_ Gizemmdenizz benim kızımda öyleydi 2 ay 7 günlük hala öyle gazı kokuyor koca adam gibi aynı 😃 tuvaletini haftada bir yapıyor normal diyorlar
Sevim07 Gizemmdenizz benimde 8 gün yapmadı:D gayet normal bugün de yaptı 3 gün sonrasında. Anne sütü alınca normal ama mama vermiş olssydnz sıkıntı olabilirdi. Ara sıra olur böyle.bilginiz olsun bende yasadik yasiyorum ds ;D ve osurmasi da kötü kokuyor ahhah
Gizemmdenizz Mrzz sanki koku bezinde kalıyo hiç gitmiyor kaka yapmıs gibi bezine bakıyorum bişe yok normal yani canım vesvese ettim bende
Gizemmdenizz Pnarr_ Aynenn vallaa canımmmm bide ben bişe yaptım işe yaradı ama cok az zeytın yağı şırıngayla poposuna sıktım yapmıstı bugün tekrar yaptım daha yapmadı nekadar sağlık lı bilmyorum ama yaptım bı arkadasım önerdi içirdim fayda etmedi
Pnarr_ Gizemmdenizz ay canım ben yapmıyorum bu sefer uyarılarak yapmaya aşılır daha sıkıntı diye bekliyorum kendi yapmasını