Miracinannesi2 Oğlum 1 yaşında yaklaşık 1 aydır banyo yapmak istemiyor çığlık kıyamet ağlıyor zorla yaptırıyorduk ama bugün yaptıramadık çok fazla ağladı başına gelen var mı anneler nasıl çözüm buldunuz yardımcı olabilir misiniz 🥲
aysun35elmas35 Miracinannesi2 kulağına su kaçırmıştım yıkarken o da korkmaya başladı 10 gün yıkayamadığım oluyodu mutfak çeşmesini güzelce dezenfekte edip lavaboda oyuncaklarıyla yıkadım bikaç ay öyle alıştı çok hoşuna gidiyodu şimdi 22 aylık banyoda tabureye oturuyo beraber yıkanıyoruz suyu elinde tutuyo oyunla alışıyolar başka çözümü yok hala daha kafasını yıkarken bağırıyo
Miracinannesi2 aysun35elmas35 evet özellikle kafası asla yıkatmıyordu şimdi vücuduna da su değsin istemiyor lavaboda nasıl yıkadınız acaba detaylı anlatır mısınuz denemek istiyorum
aysun35elmas35 Miracinannesi2 suyu ılıttım önce oturmak bile istemiyodu içine bikaç oyuncak attım bardak koydum kepçe falan koyun ilgisini çekiyo onlar sonra kendi oturdu musluğu ona gelmicek şekilde ileri kaydırdım o oyuncaklarla oynarken ben vücuduna su döktüm başlarda alışması için bikaç kere devam etti böyle uzun uzun yıkanmalar elimi ıslatıp saçına sürdüm öyle şampuanladım kafasını en son hızlıca kafasını durulayıp çıkarttım hemen