Wonderful_mom Bebekleriniz ilk ne zaman kafalarini tam tutmaya başladılar ? Benim bebeğim 10 gün sonra 5 aylık olacak hala tam tutamıyor kucagimdayken pat diye düşüyor kafası bazen, normal mi?
tazeanneeeee Wonderful_mom her bebeğin gelişimi farklı zaten bunu biliyoruz anneler olarak yine de her şeyleri biraz endişelendiriyo bizi acaba erken mi? geç mi kaldı? neden böyle oldu? annelik çok kutsal ve çok zor bir şey gerçekten :) benim kızım 3. ayından beri kucağımda geriye atmıyor kendini kafasını da rahatça kontrol edebiliyor
Mert252541 Wonderful_mom korkmayın benim bebeğim de 5 aylık başı düşmüyor kucağımda ama hala kafası sallanıyor başını tutarken. Yüzüstü başını kaldırıyorsa sırtüstündeyken başını 45 derece kaldırabiliyorsa siz ellerinden tutup kaldırdığınızda başı geriye düşmüyorsa kucağınızda istediği yöne başını çevirebiliyorsa doktorlar sorun yok diyorlar. Doktorum o sallanmaların 7 aya kadar devam edebileceğini endişelenecek bir durum olmadığını söyledi. Ama tabi siz yine de kendi doktorunuza da danışın.