Dilek_nehirto Kızlar 2 gün önce kızıma 4. Ay aşısı yapıldı normalde sakin bir bebektir ama aşıdan sonra aşırı bi huysuzluk başladı sürekli ağlama krizleri ateş uyku düzensizlikleri başladı resmen huy değiştirdi çocuk bi anda … yaşayan var mı acaba ??
irem-Dora Dilek_nehirto biz de 24′unde yaptırcaz, aşıdan sonra huysuzluk normal bir de dört ay atağında zaten. Ateşine baktınız mı, bize ateş yapabilir diyorlar sağlık ocağında ağır aşılar olduysa ona göre hareket ediyorum
Ygzpri Dilek_nehirto ayyy az önce post açtim bende alı yerinde elime kist geliyor kızarık iki gğndür uyutamıyorum ağlayarak uyudu az önce emmek bile istemiyor atak mı aşımı anlamadım
sinemmm58 Dilek_nehirto bizde 2 gün önce olduk ama hiç bir etkisi olmadı 4. Ay atağına hoşgeldin diyebiliriz sanırım
Angelss12 Dilek_nehirto bizde dün olduk 4 ay aşımızı ikinci doz rotayı yaptırdık aynı gün geceden beri ağlama krizleri uyuyamama memeyi bırakınca korku ağlama inşallah hemen geçer ya
Dilek_nehirto irem-Dora Ateş 2 gündür devam ediyo bugünde var hafif ama cidden artık kafayı yemek üzereyim aşırı zor uyutuyorum zaten destekli uyuyo atak döneminin bitmesine 5 gün gösteriyo ama 4. Ayın başında bu denli bişey yaşamamıştım ya. Cidden bitik bi haldeyim :/
irem-Dora Dilek_nehirto en uzun atak buymuş canım, 35 günlük sanırım, 19. Haftada falan bitiyo benimki asi olmadığı halde çok huysuz ve uyumuyor
Dilek_nehirto Ygzpri şişliği bilemedim ya benimkinde yok öyle bişey kızarıkta değil sadece huyu değişti Allah yardımcımız olsun cidden hem atak hem aşı hangisinden kaynaklanıyo bilmiyoruz ki
Ygzpri Dilek_nehirto abse yapmış sanırım çok üsten vurmuş hemşire soguk uygula dedi ama çok canım sıkıldı gerçekten birde bunun atağı var tek bakıyorum ve bitikleri oynuyorum artık her uykuya geçişte ağlayarak 2 gündür böyle ataksada inşallah fazla sürmez
Dilek_nehirto Ygzpri Allah allaahh o da niye dikkat etmiyo. Valla bende öyleyim bittim zor duruyorum ayakta uyku yok huzur yok Allah hem sabır hem güç versin bize bacım
irem-Dora Dilek_nehirto ay çoğu gitmiş azı kalmış geçer inşallah canım, aşı da eklenince bir de ateş var ondandır huysuzlugu. AA demir ilacına başladın mı, bazı markalar bebeklerde bu şekilde yan etkiler yapıyormuş ondan sorayım dedim
Dilek_nehirto irem-Dora evet vegaferon diye bi damla kullanıyoruz sağlık ocağı vermişti aslında onu da duydum ya damla da mı yaptı acaba
irem-Dora Dilek_nehirto Paraben içerdiğini okudum birkaç yorumda o markanın, ferrum önermiş onun yerine kullanan bazı anneler isterseniz içeriğine bir bakın sağlık ocakları genelde hep aynı damlayi veriyormuş çünkü
irem-Dora Dilek_nehirto bana çocuk doktoru geçen ay ocean microfer diye bir demir damlası yazdı henüz uzun süreli kullanmadığım için tavsiye etmem dogru olmaz ama iki üç saat önce verdim ilk kez henüz bir şikayetimiz yok bakalım inşallah olmaz
kelebek_17 Dilek_nehirto evet bizde dün akşam yaptırdık, hafif ateş yapacak gibi oldu ama ateşlenmedi. akşam çok neşeliydi. bugün sabahtan beri uyuyor, uykusunda ve uyanmalarında çok huzursuz. ıhlıyor sürekli ve neşesiz.
Nrysnmz Biz de bugün 4. Ay aşısı olduk biraz ateşi var calpol verdim ılık bezle kafasını koltuk altını serinletmeye çalıştım da çok huysuz ya ateşi hala 37-38 arası Başka çözüm var mı bilen ???? Yıkayamıyorum da
Angelss12 Nrysnmz soğuk uygulama yapmayın bence vücut kendini daha da ısıtmaya çalışıyor ateşi daha da yükselir üstündekileri çıkarıp biraz bekletin
Nrysnmz Angelss12 bir kere yapmıştım çok yapmak istemedim bu seferde üşür diye İnce giyindirdim şuan iyi şükür