18günlük bebeğim,Red yaşayan annelere umut olmak İcin yazıyorum ❤️ doğum yaptıktan sonra gögüz ucum olmadığı için emdikce yara oldu 32 saat hastanede kaldım çıktıktan sonra biberon verdim yaralar acıdığı İcin iyileşince meme verme planım vardı ama maalesef meme reddi yaşadık, sütüm 3 Aylık hamileyken gelmeye başladı akıyordu üstüm başım ıslanıyordu, 13 günlükken sağdığımda yetişmemeye başladı ben sağana kadar bitirip ağlıyordu biberondakini, öğlende topuk kanı vermeye gittik sağlık ocağına ebe sütün kesilir biberonu bıraksın çok yeni o inat ettikçe sen dahada inat et dedi her yolu denememe rağmen ağlamasına dayanamayıp biberon veriyordum eve geldik biberonu o an çöpe attım vermemek icin, sabah sağamadığım sütümden emdiği an tam 3 şişe sağdım buzluğa attım ,3 gün savaştık ilk gün çok zor geçti sürekli ağladı ama 3günün sonunda başardık tamamen, acıktığında bana değilde babasına bakıyordu çünkü ben sağmakla uğraşırken biberonu o veriyordu çok üzülüyordum benden biberonu bile almıyordu beni sevmiyor diye ağlamıştım bile ama şimdi acıkınca bana bakıyor çok mutlu oluyorum emdiği andan itibarende sütüm yine aynı halini aldı, vazgeçmeyin canım anneler kıyamayıp vazgeçiyoruz yaşadım ama kararlı olmak gerekiyormuş, şansınız bol olsun 🙏