salakmisincemilee Elferk bizde bugün tam 9 aylık olduk o aylarda kızımın uyku düzeni o kadar güzeldi ki
Elisasmommy salakmisincemilee 6 ay 27 günden merhaba hala dizimde akşamdan bu yana uyanıp kusup duruyo dün doktora götürdüm birşey yok diyo ama çocuk 3 gündür böyle şimdi dizimden bırakacak olayım uyanır sırtım çatladı
Aselikoommm karliozlem 12 bucuktan beri sallıyorum saat olmuş 3 yok arkadas uyumuyor 10 aylik dogduysa böyle valla yıldım
Aselikoommm karliozlem gece uykusu kadar hicbirsey mahvetmiyor beni sinirleniyorum illaki çok yorucu keşke uyusalar
Aselikoommm karliozlem 2 saatte bir uyanması da mesela değilde geri uyumamasi sıkıntı 10 aylik ama 1 saat sonra yarım saat sonra uyanır 3 saat uyuturum ve gün gece 12 den sabah saat 6 ya kadar ayağımdan hiç inmedi
karliozlem Aselikoommm ay kuzum aynıyız sabah 6 dan beri ayağımda sallıyom uyumadı dahs dalıyor hemen geri uyanıyo neden böyleler ya o kadar saat uyutmaya uğraş yarım saat uyusunlar çok geriliyorum ama böyle oldukça
Irmakprensesinannesi salakmisincemilee valal kızım 7 de uyandı sabh bir yarimsaat uyku ya geçer 1.5 2 saat uyuyor ben de dinleniyorum bide öğleden sonrada 1 uykuda yapior en son da gece uykusu
Aselikoommm karliozlem Bu bebeklerde beyaz eşya gibi sans meselesi kiminin ki sakin huzurlu mutlu bir bebek olarak çıkıyor bizimkilerde böyle sinirli aksi ağlak 😅😅